1 ks
zajímá mě cena, termín, případně rozumné dotazy k věci
díky
A to nedá zase mě. Dnes je konstruktér víc designérem než jak chlápkem co ví jak se to má vyrobit aby byla součást funkční. Součást pokud má někoho oslovit, pak taky musí nějak vypadat a nesmí rušit celistvost dizajnu a z toho plynou ony součásti pro pětiosé mašinky. Až to nějak projde ověřovacím cyklem, tak se volí jiná technologie výroby než třískové obrábění a zároveň se řeší materiál výrobku v návaznosti na cenu. Osobně se mi součást líbí, pokud bude nutný hliník, tak by se dala později součást tlakově odlévat ve větších sériích + doobrobení některých partií. Poté šup s tím na elox, kde pravděpodobně skončí i tato součást po obrobení.Engineer píše:Sorry Tumlíku že píšu možná od věci a kazím Ti vlákno, ale nedá mi to...![]()
Fakt chuťovka, a možná naprosto zbytečně složitá a obtížně vyrobitelná, jak je dnes u 3D konstruktérů, kteří nepřemýšlí nad technologičností výroby častým zvykem.
No, cena asi odpovídá mým představám ale není mi jasne, jak ta nástrojárna chce garantovat tu rozteč ve stovce.bobik píše:Moje nabídka je 24 000Kč. Rozteč děr +-0,01, Přesnost jiskřené části +-0,05. Na venkovní tvar +-0,1 lepší nezaručím, tvar se bude muset dělat z obou stran, bude tam vidět napojení, což by se dalo skrýt pískováním. Při dodání 3D modelu 2000Kč sleva. Nabízím to za nástrojárnu OKULA Nýrsko a.s.
bobik píše:Moje nabídka je 24 000Kč. Rozteč děr +-0,01, Přesnost jiskřené části +-0,05. Na venkovní tvar +-0,1 lepší nezaručím, tvar se bude muset dělat z obou stran, bude tam vidět napojení, což by se dalo skrýt pískováním. Při dodání 3D modelu 2000Kč sleva. Nabízím to za nástrojárnu OKULA Nýrsko a.s.
Jo, já to chápu, ale proč se s něčím takovým v dnešní době vzrušovatEngineer píše:Fakt chuťovka, a možná naprosto zbytečně složitá a obtížně vyrobitelná, jak je dnes u 3D konstruktérů, kteří nepřemýšlí nad technologičností výroby častým zvykem.