kdyz jsem si to precetl ta jsem zalitoval ze uz jsem sve informace poskytnul

protoze tohle fakt stoji za sabotaz
Moderátor: sysel
kolik myslíš že zaplatí na dani z přijmu člověk co vydělá 10000 a kolik člověk co vydělá 8000 hrubého? přijde ti to jako rovná daň 15% ???sidonie píše:No tak to jsi se tak trochu spletl ne? Nevím o tom, že kdo vydělává víc, že by platil víc na daních, kdyby to bylo obráceně, tak s tím bych asi souhlasil, někteří totiž na daních neodvedou ani korunu a přitom vydělávají hrubě přes 100 000 měsíčně.
Doporučuji pročíst http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2011022006" onclick="window.open(this.href);return false; a pak navazující články-docela srandaprochaska píše:Prý někdo schválně vyplňuje nesmysly, aspoň v rámci té volnosti kterou má. Ale já jsem všechno vyplnil poctivě, my rytíři Jedi totiž vždy mluvíme pravdu.
Bohužel tito lidé vydělávají tak maximálně ruce z kapes, protože vyšší almužnu získá kde jaký somrák v praze navíc bez nutnosti cokoliv danit.RaS píše:kolik myslíš že zaplatí na dani z přijmu člověk co vydělá 10000 a kolik člověk co vydělá 8000 hrubého? přijde ti to jako rovná daň 15% ???sidonie píše:No tak to jsi se tak trochu spletl ne? Nevím o tom, že kdo vydělává víc, že by platil víc na daních, kdyby to bylo obráceně, tak s tím bych asi souhlasil, někteří totiž na daních neodvedou ani korunu a přitom vydělávají hrubě přes 100 000 měsíčně.