Ekotechnicke Museum, PODVOD?

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Radek-B
Kontaktovat uživatele:

18. 5. 2011, 7:17

Nesouhlasim ze za to nemuze vlada, ta ustanovuje zakony a ma k dispozici aparat ktery dohlizi na to aby se dodrzovaly. Lide co na neco poukazi si to casto rozmysli po predchozich skusenostech , protoze velmi casto je s nimi zachazeno uplne stejne neli hur nez stim skutecnym vinikem podvodnikem. Nasledne je to nastaveno tak ze kde nic neni ani smrt nebere.(neni priznani-neni vinik-neni trest)

Vladcem, vladou je potreba udelat velmi malou skupinu v prepychu hyckanych lidi. Kteri by tim padem nemeli absolutne zadnou potrebu si nekde prilepsovat (proste jim doprat vse zcela pruhledne vcetne lehkych dev,mladych hochu ci nemanzelkych deti). Ta skupina by vsak musela byt opravdu mala , ne jako ted kdyz tam jsou derivovani urednici pro uredniky.

Tito lide by museli absolutne ctit cest, zakon, poradek(a dalsi).
Ovsem pri jakemkoli provineni zadna imunita , naopak. Jsem pro zavedeni verejnych, pro vystrahu trestu. Kamenovani asi ne , na to jsme prilis humaniste a trvalo by to velmi kratce :D . Ale takove napraskani na holou , maceni ve Vltave a dozivotni znemozneni cehokoli, krome zivota,,,,

RADEK
modernizace/repase CNC strojů a zařízení
automatizace/konstrukce
lubos
Sponzor fora

18. 5. 2011, 9:11

Stačilo by aby lidé byli poctiví pak by nebylo nutné vytvářet promyšlené zákony tak, aby je nikdo neobcházel. Pokud někdo krade ostatní by jej měli zavrhout a neargumentovat tím, že krade každý.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

18. 5. 2011, 11:18

mas pravdu vlada za to muze taky ale je to prorostle na vsech urovnich
od neprizpusobivych spoluobcanu zneuzivajici socialni sit
prez soukrome firmy a lidi spravujici verejny majetek
az po vladu ktera k tomu vytvari prostredi pomoci deravych zakonu a nevymahani prava

kdyby za korupci a to zejmena uredniku a vladnich cinitelu (to je vpodstate vlastizrada) byli dozivotni tresty tak by se daleko min korumpovalo (a to na obou stranach tedy kdo dava i kdo bere)
troufam si tvrdit ze by ze dne na den pak stat vysel s polovicnim rozpoctem jako dnes
protoze jsem cetl nejakou studii kde se tvrdilo ze 82% verejnych zakazek je manipulovanych
jak jsem mel prilezitost videt na vlastni oci jedna se pak vzdy o vice nez dvojnasobne navysovani ceny
napr. realny rozpocet odbrnych firem 700 000,-
rozpocet patlalu vybranych pri vyberovem rizeni 700 000 + 1 600 000
kvalita realizace natolik zalostna ze se muselo 2x predelavat
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
lubos
Sponzor fora

18. 5. 2011, 4:33

Na druhou stranu je taky asi nutno chápat že lepší si vzít úplatek než se nechat někde ztratit.
Nedovedu si představit, že by doopravdy někdo potíral korupci a žil ze dne na den v očekávání, kdy ho někdo odstraní...
Až lidi přestanou dávat nebude kdo by bral. A když už berou tak at nemlaskaj.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

18. 5. 2011, 6:27

ja napriklad nikdy uplatek nevzal ani nedal (nepocitam kafe za uplatek)

a za to ze jsem podepsal petici na tom webu a sympatizuji s nim uz jsem byl ted v pondeli na policii
ale stale verim ve spravedlnost
(z muzea se nejak dostali ven supertajne maily)
neco si tam suskali pro sebe a nelibi se jim ze to ted ctou na uradech a divej se co vsechno si dovolili

holt co je septem to je certem
.xxx.

18. 5. 2011, 10:57

cele je to v tom, jak je nastaveny system

- tet je nastaven tak, ze lidi motivuje aby kradli - cim vic nafouknu verejnou zakazku tim vic si muzu ukract a stat to vesele financuje - jelikoz z toho profituje cela CR politicka scena, ktera scvalila takove zakony ktere to cele umoznuji

- staci system prenastavit opacne - odmenen bude ten, co se chova jako radny hospodar a ne jako zlodej
lapa
medaile za lepsi forum

19. 5. 2011, 7:31

.xxx. píše:cele je to v tom, jak je nastaveny system
- staci system prenastavit opacne - odmenen bude ten, co se chova jako radny hospodar a ne jako zlodej
No, pokud predseda vlady povazuje oznameni p. Michalka na p. Drobila za udavacskou aferu (viz napr. posledni Respekt) a ODS vzapeti udela z Drobila hlavniho ideologa strany (v cem je tam asi ideologicky skoli ta poctiva duse), pak se s touto ODS (a CSSD a TOPka (tedy lidovci) neni taky nic jineho) neda zmena pomeru vubec dosahnout.

To musime ustat par afer (pokud to vsechno byly skutecne pripady a ne jenom propaganda, vzpomente na Goebbelse) s novymi stranami typu VV, pak se to snad zlepsi.

A hlavne - konecne zavrit nejakou velkou rybu - libil by se mi Bartak, taky Dalik (bez jakekoliv vladni fce se mota kolem zbranovych zakazek - to snad smrdi vlastizradou odpovednych osob ...) by nebyl spatnej :-).
A Kalousek (prinejmensim za toho mrtveho parasutistu na jeho padacich) - to by ty bozi mlyny skutecne mlely podle porekadla ... Ovsem toho se nedoziju :-).
Josef
Sponzor fora

19. 5. 2011, 10:03

Snad mi nechceš říct, že s těma veverkama to myslíš vážně, jako s poctivou stranou. To už tady jdenou nějaký soudruh s triplem a ženou lehčích mravů obsadil silové resorty po volbách a jak do v tom památném únoru dopadlo? Napřed si našpehoval na každého něco a pak udeřil. Co je to proboha za stranu, když vrcholné vedení zasedá a radí se bez předsedy a dalších čelních představitelů, když porady vedení vnitra se konají v soukromém bytě bez ministra a řídí je ministr úplně jiného resortu? Nesmrdí to zkoušením, zda by nešla snad nějaká diktatura? Chtějí kecat do všech resortů, ale neumí si ani uřídit jim přidělěné. Nemám iluze o ostatních stranách, ale hned po volbách jsem je otipoval na bandu vyjebaných trampů. Praví trempové mi snad odpustí....
lapa
medaile za lepsi forum

19. 5. 2011, 12:40

Josef píše:Snad mi nechceš říct, že s těma veverkama to myslíš vážně, jako s poctivou stranou. To už tady jdenou nějaký soudruh s triplem a ženou lehčích mravů obsadil silové resorty po volbách a jak do v tom památném únoru dopadlo? Napřed si našpehoval na každého něco a pak udeřil. Co je to proboha za stranu, když vrcholné vedení zasedá a radí se bez předsedy a dalších čelních představitelů, když porady vedení vnitra se konají v soukromém bytě bez ministra a řídí je ministr úplně jiného resortu? Nesmrdí to zkoušením, zda by nešla snad nějaká diktatura? Chtějí kecat do všech resortů, ale neumí si ani uřídit jim přidělěné. Nemám iluze o ostatních stranách, ale hned po volbách jsem je otipoval na bandu vyjebaných trampů. Praví trempové mi snad odpustí....
Ale ja napsal "To musime ustat par afer (pokud to vsechno byly skutecne pripady a ne jenom propaganda, vzpomente na Goebbelse) s novymi stranami typu VV, pak se to snad zlepsi."
Takze klidne at VV zmizi, prijde par jinych "VV" a snad se to srovna.

Hele, mne nevadi, "... jakou ma kocka barvu ...", ale "... hlavne kdyz chyta mysi ...". Pokud to neznas, muzes si autora vygooooglit (ten clovek kdysi davno zasel to, z ceho maji ted vsichni bobky :-) ).

Ale hlavne si myslim, ze ta zuriva kampan jedouci po VV je jenom kvuli tomu, ze par vyzirku odrizl od zdroju. Co by jim proboha jinak mohlo tak vadit. Pricemz netvrdim, ze nic z toho neni pravda.
Nekompetentnost - to snad ne. O (ne)kompetentnosti se bavit nema cenu, ministr (a namestci) byl a vzdy bude jenom politicka figura, ktera nekusi vubec nicemu rozumet, jenom kdyz drzi hubu a krok. No a VV jim trosku zcerily rybnik.

A pokud zminujes minulost - horsi je to, co predvadi pantata na Hrade. Ta jeho skryta (i vice mene verejna - Batora) podpora ruznych fasizujich figurek, obdiv k silnym figuram (jako je Putin) a velka sazka na nacionalimus (naposledy bojoval proti EU), z toho bychom meli byt nervozni ...
To jeho skryte prijimani sefu ruskych energetickych firem ...
Tady je o cem premyslet ...
Josef
Sponzor fora

19. 5. 2011, 2:30

Já jen zase říkám, že dopadnou jak socani s akcí čisté ruce. Taky řvali do světa o čistých rukou, dokud jim nezavřeli ministra i s jeho pobočnicí v tunelech. No a byl klid.
Veverkám taky chce někdo dokázat, že to co chtějí po jiných, musí především příkladně plnit hlavně oni. Jenže se přichází na to, že je tomu právě naopak. No a pak se jen trapně vymlouvají na všelijaké komploty, ale dokázat nevinu, to už ne. Umí jen říkat, že odstatní kradli, kradou a budou krást - a patrně bez nich, bo už jim nikdo nevěří ani pozdrav. Všichni by chtěli novou krev (já taky) do politiky. Jenže, kde vzít a nekrást. Stranu fízlů se sektářkým sklonem opravdu nemusím.
To že náš president není až moc nakloněn EU beru s povděkem, nemusíme se jim ve všem podřizovat a poklonkovat se. Jsme suverénní stát, zatím, než nás Havlové a jim podobní zaprodaji...
Josef
Sponzor fora

25. 5. 2011, 6:12

Tak teď na Evropě2 hlásili, že protestující (bývalí zaměstnanci) proti komerčnímu využívání muzea můžou zavinit jeho definitivní konec. Že by po rekonstrukci Národního muzea z něho vznikl třeba nějaký noční klub, nebo nedejbože vykřičený dům? Ze vstupného se to určitě taky neuživí.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

25. 5. 2011, 6:26

jsem se docela pobavil kdyz reditel ted v mlady fronte sam na sebe prozradil ze
maj penize na 14 dni
komercni pronajmy delali bez povoleni protoze povoleni chodilo pozde kvuli bordelu na magistratu
nikdo s nimi nejednal kdyz jim zatrhli ty pronajmy

ten clovek je fakt asi nemocnej
magistrat jim to zatrhnul dokud nedolozej to jak naplnuji smlouvu o pronajmu mezi nima a magistratem
nejak se jim to nedari dolozit, uz mesic jim to trva, a proto to maj zatrhnuty

tak do nich proste zacal sit v mlady fronte a asi si mysli ze kdyz je tam pomluvi ze mu zase povolej delat rauty

stejnetak si asi mysli ze kdyz bude pomlouvat lidi z iniciativy zachranme cistirnu ze zrusej web a pujdou delat neco jinyho
Odpovědět

Zpět na „Prevazne nevazne“