Josef píše:Snad mi nechceš říct, že s těma veverkama to myslíš vážně, jako s poctivou stranou. To už tady jdenou nějaký soudruh s triplem a ženou lehčích mravů obsadil silové resorty po volbách a jak do v tom památném únoru dopadlo? Napřed si našpehoval na každého něco a pak udeřil. Co je to proboha za stranu, když vrcholné vedení zasedá a radí se bez předsedy a dalších čelních představitelů, když porady vedení vnitra se konají v soukromém bytě bez ministra a řídí je ministr úplně jiného resortu? Nesmrdí to zkoušením, zda by nešla snad nějaká diktatura? Chtějí kecat do všech resortů, ale neumí si ani uřídit jim přidělěné. Nemám iluze o ostatních stranách, ale hned po volbách jsem je otipoval na bandu vyjebaných trampů. Praví trempové mi snad odpustí....
Ale ja napsal "To musime ustat par afer (pokud to vsechno byly skutecne pripady a ne jenom propaganda, vzpomente na Goebbelse) s
novymi stranami typu VV, pak se to snad zlepsi."
Takze klidne at VV zmizi, prijde par jinych "VV" a snad se to srovna.
Hele, mne nevadi, "... jakou ma kocka barvu ...", ale "... hlavne kdyz chyta mysi ...". Pokud to neznas, muzes si autora vygooooglit (ten clovek kdysi davno zasel to, z ceho maji ted vsichni bobky

).
Ale hlavne si myslim, ze ta zuriva kampan jedouci po VV je jenom kvuli tomu, ze par vyzirku odrizl od zdroju. Co by jim proboha jinak mohlo tak vadit. Pricemz netvrdim, ze nic z toho neni pravda.
Nekompetentnost - to snad ne. O (ne)kompetentnosti se bavit nema cenu, ministr (a namestci) byl a vzdy bude jenom politicka figura, ktera nekusi vubec nicemu rozumet, jenom kdyz drzi hubu a krok. No a VV jim trosku zcerily rybnik.
A pokud zminujes minulost - horsi je to, co predvadi pantata na Hrade. Ta jeho skryta (i vice mene verejna - Batora) podpora ruznych fasizujich figurek, obdiv k silnym figuram (jako je Putin) a velka sazka na nacionalimus (naposledy bojoval proti EU), z toho bychom meli byt nervozni ...
To jeho skryte prijimani sefu ruskych energetickych firem ...
Tady je o cem premyslet ...