Pravidla fóra – Vyjadrite svoj názor

Veškeré provozní záležitosti, dotazy a návrhy k fungování fóra a členů

Vyjadrite svoj názor

S týmto pravidlom súhlasím
24
73%
S týmto pravidlom nesúhlasím
2
6%
Je mi to šumafuk jedno
7
21%

Celkem hlasů: 33
garulus
Kontaktovat uživatele:

17. 6. 2011, 5:56

Viem že musíme rešpektovať pravidla fóra, ale zaujímalo by ma ako ich vnimame a či ich väčšina môže zmeniť.

Pravidla fóra
Zde je zakazano vyjadrovat se k cenam, diskutovat o zbozi paklize uzivatel nema zajem zbozi koupit, hanit zbozi atd..
Je povinnosti inzerenta uvest cenu
Paklize i prez toto upozorneni cenu neuvede nebo navrhne k jednani je povinen respektovat prvni verejnou nabidku a zbozi za tuto cenu prodat.
Vystavenim inzratu v teto sekci prodejce souhlasi s temito podminkami a je povinen je respektovat.
Aktualizovano 17.6.2011
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

17. 6. 2011, 6:33

toto pravidlo vzniklo jako reakce na ignorantstvi nekterych lidi zde na foru
kdyz uz nejsou uzivatele schopni respektovat zakladni pravidlo a to uvest vzdy cenu
nenapada me jiny duvod jak to zajistit

neustale mazani prispevku a upozornovani jejich autoru uz me unavuje
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
garulus
Kontaktovat uživatele:

17. 6. 2011, 6:46

Ale čo si od toho sľubuješ a na čo je to dobre? Naozaj si myslíš že donútiš niekoho prijať prvú cenovú ponuku?
motorovy

17. 6. 2011, 7:57

ale nic ti nebrani napisat sz s inou ponukou predsa
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

17. 6. 2011, 8:00

ja nevim treba to odradi ty co nechteji respektovat pravidla
taky jsem mohl napsat ze za poruseni pravidel bude uzivatel ihned nadobro vyhozen nebo buhvi co jeste
garulus
Kontaktovat uživatele:

17. 6. 2011, 8:05

No hej...., ale načo je to stými cenami také potrebne a kritické?
Odradí? Pomôže čomu?

Ale ako zatiaľ vidno, tak je to podľa väčšiny v pohode.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

17. 6. 2011, 8:07

ten pozadavek je tam kvuli castym hadkam a spekulacim
ma dobry duvod
kdyz chce nekdo drazit tak at jde na aukro
sidonie

17. 6. 2011, 9:36

Navrhuji promyslet jiný způsob inzerce(prodeje) zde na fóru. Takto je to pro provozovatele neúnosné. Provozovatel zašťiťuje možnost inzerce zdarma a nedostává se mu ani trochu respektu ze strany uživatelů? Já na robokopově místě zruším kompletně celou sekci a s nikým se nedohaduji o nějakých pravidlech, proč bych dělal ostatním vola a ještě do sebe nechal kopat?
Pánové, nikdo vás zde nenutí chodit. Pokud nehodláte respektovat pravidla, tak sem nelezte a nešťárejte do toho. Inzerujte si kde chcete a pokud zaplatíte, tak si do inzerátu napište co chcete.
garulus
Kontaktovat uživatele:

17. 6. 2011, 10:07

Nekopem len sa pýtam, lebo tomu rozumiem po svojom. A asi mám na to jednoduchší, ale hlavne iný pohľad. Pravidla sa snažím rešpektovať a prosím prečítaj si moju prvú vetu tohto vlákna.
Ak som sa niekoho dotkol,tak sa ospravedlňujem,ale naozaj sa snažím iba objasniť si to čo mi stále nieje jasne.
Toto je fórum a tak diskutujem :D
sidonie

17. 6. 2011, 10:25

Ano toto je fórum, diskuze je zde vítána, alespoň si to myslím, ale rozhodně nejsem příznivce handrkování a hlavně o cenách. Pokud chci něco prodat, pak mám pravděpodobně i představu o ceně, která mi danou věc vyváží. Kdo nemá představu o ceně, kterou si má říci za nabízené zboží, tak nemůže přece nic prodávat. Vždyť ho potom první zájemce okrádá. Proto požadavek na veřejné ceny. Tu cenu potom buď dostaneš a nebo věc neprodáš, ale v žádném případě nemůže potom nikdo říct, že ho zde někdo okradl.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

18. 6. 2011, 5:57

viz vlakno magiho vyzkumny ustav
dneska je to samej vykyk kterej spekuluje o cene vyhrozuje kovosrotem a handrkuje se o cene a buhvi cem

osobne me to urazi
jsem pro system chces/nechces ber/neber
RaS

18. 6. 2011, 7:34

a co to udělat uplně jednoduše, inzerent podá inzerát, ať si do něj napíše co chce, s cenou nebo bez ceny to je jedno.. a prostě ten inzerát zamknout a nedat možnost pod něj přispívat.. kdo o to má opravdový zájem zeptá se SZ pro podrobnosti a naprostá většina rejpalů dá pokoj a nebude otravovat zbytek fora případně jen toho prodejce..
že tam není cena mě třeba osobně nevadí vůbec, daleko horší pro mě jsou lidi kteří tam daji třeba nereálnou cenu a pak každej druhej den dávaj up, up, up.. to podle mě naštve víc lidí jak někdo kdo neví cenu..
osobně bych dal každému možnost zveřejnění X (třeba 3) inzerátu za měsíc, aby se neopakovalo to, že se bude množit jeden inzerát pořád dokola.. viz up up up..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
R - stick
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

18. 6. 2011, 8:23

Já bych to vyřešil velmi jednoduše a tím bych utnul veškeré debaty o ceně, jestli jo, nebo ne nebo za kolik ..... Nainstaloval bych sem inzertní modul. Mělo by to tento přínos:

- veškeré komerční aktivity by se z tohoto fóra stáhly do jednoho místa.
- pokud v administraci nastavím povinnost zveřejnit cenu, tak ji inzerent musí zadat.
- inzerrent si může volit, zda nechí možnost k inzerátu vkládat komentáře, nebo ne.
- inzerent může kdykoliv inzerát upravit, stáhnout, nebo pozastavit jerho platnost, nebo ho prodloužit.
- po expiraci jsou inzeráty odstraněny.
- přehlednost, rychlá orientace, snadná správa
- spousta dalších výhod .....

Ke stažení zde: http://www.phpbb3hacks.com/viewtopic.ph ... f02f6277f9" onclick="window.open(this.href);return false;
demo ( - pozor, již zastaralá verze ) zde: http://www.sferabubeniku.info/buysell" onclick="window.open(this.href);return false;
Pokud bych měl přístup na FTP, tak bych to sem mohl i nahodit ...
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

18. 6. 2011, 8:30

to vypada jako nejlpsi reseni
dalsi alternativou je zrusit tu sekci a poslat lidi na aukro

jde o to ze se nemuzu starat o zamykani vlaken a podobne... proste taky musim chodit do prace a jeste vedle toho podnikam
p.mus

18. 6. 2011, 8:41

Zdravim,
Tak mi to nedalo, přidám názor to bude snad povoleno. Ikdyž ? (brát s nadsázkou).

Dá se sekce prodej uzavřít a nechat pouze možnost inzerenta nabídnou popřípadě upravit. Kdo bude mít zájem tak se na inzerát ozve.
A to myslím doslova od toho jsou doufejme SZ. a když někdo chce učinit jinou nabídku tak si může podat svůj navrch (inzerát) a o sekci koupě to vydím v bledě modrém. Diskutovat se dá ovšem jinde a né v sekci prodej, na to snad už tady vznikly ostatní sekce.

P.M.
Odpovědět

Zpět na „Provozní záležitosti“