Autodesk 123D
Hraju si s tím. Docela dobrý modelář. Jen zase export vázne. Vyexportovat do stepu se mi povedla jen jednoduchá geometrie, když jsem chtěl vyexportovat želvu, staženou ze stránek autodesku, tak výsledný step nešel otevřít v žádném cadu. A bez exportu je to zase o ničem.
stahl jsem si poslední verzi a skoušel ho, vypada to zajimavě. ale mam problemek ,zobrazuje se to prostředí rozmazané. myslím tím ty ikony.. na dolní liště jsou ok al vše ostatní je rozmazané.. nevite čim to může být ?
mam verzi pro win64
mam verzi pro win64
no to bych mohl taky to je pravda..
tak na intelu 4jadro a grafarna ATY win 7 je to fakt rozmazane a dokonce nezobrazuje ani popisky. na starším kompu AMD dvojjadro grafika geforce a win XP to šlape perfektně. vše funguje jak ma. už jem se sním i celkem zblížil
je to pěknej programek na to že je zdarma.. jsem nadšen
druhý screen tu davat nebudu tam je to ok

Pokud máš funkční Catalyst Control Center, pak máš teprve správně nainstalované ovladače. Pokud ne, tak to naprav a možná se ti spraví i zobrazování. Pokud ne, pak teprve můžeš říct, že je to nedodělanou verzí programu.
Osobně s bodem jedna tak úplně nesouhlasím, ATI je má bývalá oblíbená značka, nyní se grafiky prodávají pod označením AMD. Problém není v grafice, ale v programech, které využívají netypické grafické rozhraní skrze dynamické knihovny, které prasí kde jaký grafický standard. Programy, které se striktně drží standardů, třeba Open GL, nemají problémy na grafikách ATI/AMD. Líbí se mi na nich hodnověrnější barevné spektrum, které standardně zobrazují na monitoru, u Nvidii jsem musel většinou vytvářet profily, abych byl jakš takš spokojen.
S ostatním souhlasím, byť jsou řešení, kterým používání notebooku nevadí a ani jejich chod neovlivňuje.
S ostatním souhlasím, byť jsou řešení, kterým používání notebooku nevadí a ani jejich chod neovlivňuje.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
no prave je problem ze napriklad to opengl na te atine je implementovano jinak a stejna funkce zavolana na jinych kartach se zobrazi dle specifikace ale u atiny to je nejak jinak
takze programator je nucen psat if(ATI) {volejjinoufunkci();}
takze programator je nucen psat if(ATI) {volejjinoufunkci();}
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Hmm tak já nevím, oba mluvíme o tom samém, ale výsledek je úplně odlišný. Právě na atinách se zrovna to openGL volá přesně dle specifikací od kronosu včetně parametrů. Bohužel Nvidia byla na trhu dříve a jisté věci dělají jinak (mimo standard) což dobře "proškoleným" programátorům nevadí a ještě si libují v tom jak ušetřily systémových prostředků, ale kvalita a korektnost těchto "prasáren" je do nebe volající.