necekla jsem ze to tu nekdo sleduje
hospudka
Moderátor: sysel
Připojím se taky s přáním stálého zdraví, osobní pohody a aby se ti splnily i ty nejtajnější tužby. Až se vrátím domů, dám si symbolicky na tvé zdraví skleničku. Virtuálně si můžeme připít task okolo páté odpoledne. Tak ještě jednou, vše nejlepší!

- 
				Mirek-Gravos
 - Sponzor fora
 - Kontaktovat uživatele:

Tak sklenicka je nalita Josefe, chvilku pred patou. Na oslavu vyjimecneho, vpravde renesancniho cloveka. Ktrereho si vazim a kteremu chci take 
poprat k jeho dnesnim narozkam. (dik DIC jsem si overil, neb vsechno porad premeruju a kontroluju
 )
Cele odpoledne odhrocuju, rezu zavity a premyslim nad oslavnym projevem. Projev nebude,to bych se upsal. Ale z celeho srdce Filipovi gratuluji
a preju mnoho sily do dnu a roku dalsich a budu se tesit z jeho pratelstvi. Protoze nejvetsi nase bohatsvi jsou lide, co nas maji radi a my se musime
usilovat, abychom si to zaslouzili. Robe, Filipe, kamarade, priteli.. DIK a vydrz nam tu.

poprat k jeho dnesnim narozkam. (dik DIC jsem si overil, neb vsechno porad premeruju a kontroluju
Cele odpoledne odhrocuju, rezu zavity a premyslim nad oslavnym projevem. Projev nebude,to bych se upsal. Ale z celeho srdce Filipovi gratuluji
a preju mnoho sily do dnu a roku dalsich a budu se tesit z jeho pratelstvi. Protoze nejvetsi nase bohatsvi jsou lide, co nas maji radi a my se musime
usilovat, abychom si to zaslouzili. Robe, Filipe, kamarade, priteli.. DIK a vydrz nam tu.
- 
				Mirek-Gravos
 - Sponzor fora
 - Kontaktovat uživatele:

Tak priteli, hlavne na ty fajn lidi, protoze kdyby tu nebyli a nepsali, tak tu mas jen ten prvotni prispevek 
 .
Zdravim vsechny a at jde prace od ruky a mate z ni radost. A podekovani vsem pratelum dobreho remesla, hledacum, pokusnikum atd...
Mira G
 .

Zdravim vsechny a at jde prace od ruky a mate z ni radost. A podekovani vsem pratelum dobreho remesla, hledacum, pokusnikum atd...
Mira G