SPRY 16
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Poptávám soustruh SPRY 16 na náhradní díly s funkčním řídícím systémem Mefi.
- Kilovolt
- Sponzor fora
Jen zvědavost (nehodlám kupovat)-kolik čechopeněz takovej drobek stojí (myslím tenle ,ne novej),teda pokud to není tajemství 

Elektrika je potvora-nejni vidět a kope jak divoká mula.
"Učíme se po celý život. Až na školní léta" - Gabriel Laub
"Učíme se po celý život. Až na školní léta" - Gabriel Laub
Není na prodej, protože právě tento máme v dílně už půl roku a tady o něm píši.Ben Ash píše:To je ale trochu jiná liga![]()
Ale pokud by byl zájem tak to SPR 63 je stále na prodej, ale na náhradní díly je ho škoda, je funkční a kompletní, pouze demontované pro převoz.

Nevím jak je to možné, ale obchodníci ho stále nabízejí k prodeji.
Je tam špatná karta pohonů, nemá obrazovku (byla připojená externí)
Ovládací panel mám v Praze u Mefi.
Děkuji Magimu za nabídku. Myslíte, že by z tohu šlo něco použít?
- Ben Ash
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Dovolím si to upřesnit protože je v tom trochu zmatek, ta SPR 63 patří mému otci a rád by jej prodal jako celek, ale jak vyplývá ze samostatného inzerátu, který tu mám v inzerci, je to trochu jiná kategorie (velikost) stroje. Ale pokud ho chceš dej vědět. Myslím že tam ale moc společných dílů nebude.
Ben Ash píše:Dovolím si to upřesnit protože je v tom trochu zmatek, ta SPR 63 patří mému otci a rád by jej prodal jako celek, ale jak vyplývá ze samostatného inzerátu, který tu mám v inzerci, je to trochu jiná kategorie (velikost) stroje. Ale pokud ho chceš dej vědět. Myslím že tam ale moc společných dílů nebude.
Reagoval jsem na ten obrázek vyfocené "šestnáctky". Trochu jsme si nerozuměli.
Velikost stroje není problém. Máme ještě SRU 40 a v dílně 200m2 volného místa, ale zatím
bych rád dal dohromady tu šestnáctku. Pak se uvidí.