taky jsem se usmíval jak mu to tam poskakovalo, ale ikdyž to tam tak mastí i tak je to rychlovka
 taky jsem se usmíval jak mu to tam poskakovalo, ale ikdyž to tam tak mastí i tak je to rychlovkaVybroušení radeca 8mm
					Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
	Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
 taky jsem se usmíval jak mu to tam poskakovalo, ale ikdyž to tam tak mastí i tak je to rychlovka
 taky jsem se usmíval jak mu to tam poskakovalo, ale ikdyž to tam tak mastí i tak je to rychlovkaale jo jen mě prostě připadá že je v tom videu za blbce, když dám něco na web tak aby to vypadalo.. zajímalo by mě jak by se s tím lisem trápil kdyby prorážel nějakou dlouhou třeba 8mm (nebo kolik je největší) drážku.. jsou tam ještě další videa třeba na hydraulickým lisu a to je uplně o něčem jinym.. tomu říkám demonstrační video.. podle tohohle typa jak se s tím morduje bych si to nekoupil.. 
nicméně pak je tam obrážení v soustruhu pomocí C-osy a to je úplně o něčem jiným.. jak kulomet po pár stovkách a je to na jedno upnutí..

nicméně pak je tam obrážení v soustruhu pomocí C-osy a to je úplně o něčem jiným.. jak kulomet po pár stovkách a je to na jedno upnutí..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
						uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
No jak se tak dívám, tak v tom unimaxu mají s takovou 100 % rabat, to je dobrej kšeftMax píše:Ahoj tumliku,
nebyla tak drahá, mám ji odtud: https://www.wabeco-remscheid.de/index.p ... ad56e387a4" onclick="window.open(this.href);return false;
Mám i tu levnější pro 2 a 3 mm drážky: https://www.wabeco-remscheid.de/index.p ... 56e387a495" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale vůbec nejlepší je si neničit frézku, tak jedu na tomto 2 t lisu: https://www.wabeco-remscheid.de/index.p ... Categories" onclick="window.open(this.href);return false;

, jak říkali ve výborném filmu Trhák " my češi jsme stejně šikovný národ"
 , jak říkali ve výborném filmu Trhák " my češi jsme stejně šikovný národ"   

Ale i tak jsi vatař Maxi

těch sedm a půl je taky dost, asi bych se škrábal za uchem, každopádně je to docela šikovná věcička, která se v dílně určitě neztratí. Dělám to jak Magi a ještě mám obrážecí hlavu na horizontálce, ale je to opruz, velké drážky jdou fakt na pytel, už jsem několikrát rozštípl nůž když jsem neodjel tam kam jsem spráně měl a pustil to
  těch sedm a půl je taky dost, asi bych se škrábal za uchem, každopádně je to docela šikovná věcička, která se v dílně určitě neztratí. Dělám to jak Magi a ještě mám obrážecí hlavu na horizontálce, ale je to opruz, velké drážky jdou fakt na pytel, už jsem několikrát rozštípl nůž když jsem neodjel tam kam jsem spráně měl a pustil to  
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
						Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
to tumlik: 
jsem plátce DPH, tak bylo ještě levnější než těch 7,5k . Mám pro to využití ve firmě, ale i pro své hobby, tak se to uplatní
. Mám pro to využití ve firmě, ale i pro své hobby, tak se to uplatní  .
.
edit: díval jsem se na tu magiho mašinku, ale kdybych si chtěl něco takového pořídit, myslím si, že by mě to vyšlo dráže, než ta souprava co mám .
.

jsem plátce DPH, tak bylo ještě levnější než těch 7,5k
 . Mám pro to využití ve firmě, ale i pro své hobby, tak se to uplatní
. Mám pro to využití ve firmě, ale i pro své hobby, tak se to uplatní  .
.edit: díval jsem se na tu magiho mašinku, ale kdybych si chtěl něco takového pořídit, myslím si, že by mě to vyšlo dráže, než ta souprava co mám
 .
.- taťkašmoula
- Kontaktovat uživatele:
ja režu drážky pro pera na drátovce, je to pohodlné (aspoň pro mě)