Starý soustruh
Dobrý den,stal jsem se hrdým majitelem starého soustruhu,bohužel o něm skoro nic nevím,proto bych poprosil o rady.
K čemu slouží ozubená kola co jsem označil?Je to brzda?
Dále koník velice špatně vyjíždí,brzdí ho to utahování které je pořád ve stejném stavu i když ho povolím.
Díky moc za rady.
K čemu slouží ozubená kola co jsem označil?Je to brzda?
Dále koník velice špatně vyjíždí,brzdí ho to utahování které je pořád ve stejném stavu i když ho povolím.
Díky moc za rady.
Ahoj
Ještě před páru roky jsem ho doma měl taky.
Ty kola je opravdu předloha a při zapnutí se musí z todo předního velkého kola vytáhnout
nebo spíš povytáhnout čep, který je na fotce pěkně vidět.
Já ho měl vytahovací, dělaný dodatečně. Já jsem na koníku neměl zpevňování
ale nejspíš tam bude rozříznutá objímka, která potřebuje rozebrat a promazat.
Milan
Ještě před páru roky jsem ho doma měl taky.
Ty kola je opravdu předloha a při zapnutí se musí z todo předního velkého kola vytáhnout
nebo spíš povytáhnout čep, který je na fotce pěkně vidět.
Já ho měl vytahovací, dělaný dodatečně. Já jsem na koníku neměl zpevňování
ale nejspíš tam bude rozříznutá objímka, která potřebuje rozebrat a promazat.
Milan
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
cudlik uz taky vidim ten v urovni te maznice a ma tam i na remenici znacku
jak se pak ale pripoji ta predloha
ja to vydel na jinem soustruhu a bylo to cele vykyvne aby to slo vyndat ze zaberu kdyz je to spojene s tim velkym kolem
jak se pak ale pripoji ta predloha
ja to vydel na jinem soustruhu a bylo to cele vykyvne aby to slo vyndat ze zaberu kdyz je to spojene s tim velkym kolem
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Ahoj
Asi těžko něco lepšího seženeš.
Jen asi bude třeba upravit uchycení, ale věřím že se na tom s Tumlíkem dohodneš.
Milan
http://www.tumlikovo.cz/fotogalerie-2/sestavy/" onclick="window.open(this.href);return false;
Asi těžko něco lepšího seženeš.
Jen asi bude třeba upravit uchycení, ale věřím že se na tom s Tumlíkem dohodneš.
Milan
http://www.tumlikovo.cz/fotogalerie-2/sestavy/" onclick="window.open(this.href);return false;