zeitgeist - duch doby
Moderátor: sysel
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Bolek Polívka to krásně rozhrábl, sem se málem po.... smíchy
Schválně kdo uhádne, ze kterého to je filmu.

Schválně kdo uhádne, ze kterého to je filmu.
- Přílohy
-
- programator.zip
- (1.61 MiB) Staženo 323 x
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Dávají otřesné fotky na krabičky od cigaret, aby dokázali, že kouření je škodlivé.....??? Proč nejsou fotky hladových dětí na krabicích od McDonald's? Proč nejsou fotky infikovaných zvířat na obalech od kosmetiky? Proč není fotka lidí zabitých při autonehodách, zaviněných alkoholem, na láhvích od piva a vína? Proč nejsou ksichty našich bohatých politiků na daňových přiznáních?
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
No, mě by se nelíbilo, mít na pivní flašce fotku automobilové oběti. Pivo a víno v rozumném množství je lék. Že někdo po požití zasedne za volant, to je prasečina konkrétního člověka a nejde to šmahem hodit na všechny pijáky.
Spíš by to chtělo se dát dohromady, platit si skupinu profesionálních lobistů, co budou denně obcházet poslance a lobovat za zrušení zájmových zákonů menšinových skupin jako jsou právníci, doktoři, stavaři, ekoteroristi ... Proti lobbingu bojovat lobbingem.
Spíš by to chtělo se dát dohromady, platit si skupinu profesionálních lobistů, co budou denně obcházet poslance a lobovat za zrušení zájmových zákonů menšinových skupin jako jsou právníci, doktoři, stavaři, ekoteroristi ... Proti lobbingu bojovat lobbingem.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
jenze ty zajmove skupiny maj prostredky na financovani sveho lobbingu
ale malokdo da korunu na cokoli dobreho jen proto ze je to dobre
nedavno jsme se tu bavili o sponzoringu fora a nakladech na jeho provoz
bylo tu par nazoru ze 12 000 za rok jsou vysoke naklady a ze by to slo levnejs v nejakem serverhouse
momentalne resim ze se budu muset prestehovat a tak jsem si prosel nabidky serverhousu za kolik by mi tam nechali server
1900,- mesicne by to prej spravilo
a to jeste beztak bez DPH) to je dvakrato tolik jen za ulozeni serveru a konektivitu
takze toliko k financovanim dobrejch veci
dekuji vsem tem par lidem ktery mi pomahaji to tu tahnout jen kvuli tomu ze to je dobra vec
ale malokdo da korunu na cokoli dobreho jen proto ze je to dobre
nedavno jsme se tu bavili o sponzoringu fora a nakladech na jeho provoz
bylo tu par nazoru ze 12 000 za rok jsou vysoke naklady a ze by to slo levnejs v nejakem serverhouse
momentalne resim ze se budu muset prestehovat a tak jsem si prosel nabidky serverhousu za kolik by mi tam nechali server
1900,- mesicne by to prej spravilo

takze toliko k financovanim dobrejch veci
dekuji vsem tem par lidem ktery mi pomahaji to tu tahnout jen kvuli tomu ze to je dobra vec
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
http://www.youtube.com/watch?v=8vUq52Or ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ben Ash
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že kadáfí byl pro amíky lepší než cokoliv co přijde po něm. Byl jednoznačný a předvídatelný, což nebude nikdo z dosazených. lybijský valvyslanec řekl jasně, že dojde k vnitřnímu boji o moc a že oni demokracii jak ji chápeme my namají zažitou. Člověk někdy nemůže věřit svým očím a uším, natoš jakýmkoli médiím. Já si budu muset toho zeitgeista konečně pustit
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
no prave, kdyz vidim ty televizni zpravy kde rikaji jak "s chirurgickou presnosti bombarduji"
no ja nevim jak se da s chyrurgickou presnosti bombardovat ale ria mi to jedno, a to ze jsou ty zpravy tendencni a nekdo mi neco vnucuje a neni to pravda
nadruhou stranu vsechny ty opacne nazory jsou taky dost pritazene a pribarvene ale vzhledem k tomu ze jsou v mensine tak se nedivim ze se snazi tolik kricet
je treba si v tom vsem najit svuj nazor a pokusit se pochopit tu pravdu mezi radky
no ja nevim jak se da s chyrurgickou presnosti bombardovat ale ria mi to jedno, a to ze jsou ty zpravy tendencni a nekdo mi neco vnucuje a neni to pravda
nadruhou stranu vsechny ty opacne nazory jsou taky dost pritazene a pribarvene ale vzhledem k tomu ze jsou v mensine tak se nedivim ze se snazi tolik kricet
je treba si v tom vsem najit svuj nazor a pokusit se pochopit tu pravdu mezi radky
mě zase irituje výraz, kdy policie hermeticky uzavře prostor..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
- Ben Ash
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Mě toho irituje spousty, ale nervy mám jen jedny. Konečně jsem skoukl Adendum a je to shrnutí většiny střípků mechanismů, které si jednotlivě člověk uvědomuje, ale většina z naás nemá potuchu, jak z toho kolotoče vystoupit se zdravou kůží. Ten inženýr sociolog je velmi moudrý a přesto že pro mne nastoluje víc otázek než dává odpovědí, řekl pro mne podstatnou věc, se kterou někdy vnitřně zápasím. Jsem ateista, uvědomujíc si že jakékoli náboženství je způsob ovládání lidí a potlačování jejich myšlení a vědění. Někdy okolí vysílá jasné signály že je špatné že nevěřím, nyní si uvědomuji že víra nás oslepuje. Náboženství většinou dává základní pravidla - vzory chování, ty jsou ale z valné většinyobecně platné v podobě etiky. Z toho projektu Venus ovšem není jasné, kdo bude iniciovat vznik výrobních kapacit, kdo je bude spravovat - či řídit, zdali bude existovat vlastnictví, na základě čeho budou uspokojeny moje motřeby a které, jestli pokud bude někdo toužit nepracovat a jen ležet na zádech jestli i on dostane najíst. Jestli si lidé umějí vážit takového systému a dokážou v něm žít. Jistě i kdyby jsme nebyli poháněni nutností vydělávat peníze, přesto řada z nás bude vymýšlet, konstruovat nebo jen opravovat, Ale jak bude definovaná zodpovědnost a kdo ji bude vymáhat, když nebude potřeba zákonů a vlády atd. Když vidím jak se vyvíjí tvorba současného impéria a jak to často celé drhne, vím že dojde tak jako v minulosti k zániku této civilizace v tom smyslu jak ji známe dnes ( nemyslím že by to impérium budovali jen židé, jak se to občas prezentuje.). Rozpadla se egyptská civilizace, zanikla říše inků, byli zdecimováni indiáni, řecko i řím zkolabovali stejně jako tisíciletá říše jednoho rakouského čalouníka... Čeká to i nás a to nevyhnutelně jde o to jestli dokážeme se svým současným vědeckým poznáním zkouškou projít a vytvořit nové společenství, nebo skončíme jako ve Falloutu nebo Mad Maxovi