Unigrav - Carbidová gravírovacia freza

Odpovědět
Radovan

6. 9. 2011, 1:58

Pozdravujem Vas - nema niekto skusenosti s frezkou Unigrav? Ja som ju vyrobil a neviem nejako to pri frezovani zadrhava - raz rije raz nie - moze to byt použitim radeka a nie carbidovej frezy :?: :?: :?: :?:

VDAKA za info :? :? :?
kalin.oleg
Kontaktovat uživatele:

6. 9. 2011, 2:25

Neviem, či je to použitím radeka,ale na toto sa používa diamantový hrot vybrúsený do pekného kónusu napríklad 120stupňov. Potom nevznikajú problémy tohto typu. Dúfam, že máš ten Tvoj unigrav odpružený.
Počas práce s CNC možno fajčiť...
Radovan

6. 9. 2011, 5:08

Zdravim je to odpruzene , ale aka tam ma byt ta pruzinka silna alebo jemna :?: a to radeko som brusil na nastrojarskej bruske - ako ceruzku na mierke pisalo 35 stupnov :shock: mozem poslat foto vyrobku :roll: :roll: :roll:
Radovan

6. 9. 2011, 5:12

a este otazka - to pisanie urobi na jeden krat, alebo stale to treba prenastavit tu pruzinku :?: :?: :?:
kalin.oleg
Kontaktovat uživatele:

6. 9. 2011, 6:09

netreba prestavovať, najlepšie je urobiť prítlak pružiny cez skrutku a trafiť silu prítlaku podľa materiálu. Z-ko nastavíš tak hlboko, aby to spoľahlivo obišlo povrch. Nepíšeš čo vlastne chceš poškrabať.
Oceľ, plastove pero, sklennú guľu...
Radovan

6. 9. 2011, 8:53

Zacal som s priveskami na kluce ani mosadz ani kov taky mix - prave som dosiel k tomu uhlu uhol musi byt fakt tych 120 stupnov, lebo inac sa zatrhava pri riti- a este by som potreboval vediet rozmery toho unigravu - mam dojem ze ten co som vyrobil by mal mat ten valcek na uchitenie nižšie - nevedeli by ste mi dat rozmery tohto ritka (unigravu) :?: bol by som Vdacny .To co som teraz poril je celkom schopne , iba raz sa mi to zatrhlo , ale to na konci jak som asi silno pritlacil tu pruzinku- ina je to parada jak to stale vymeriavat- a este existuje aj taki unigrav ale zeby sa montoval do hornej frezy? a ril v otackach :?:
kalin.oleg
Kontaktovat uživatele:

7. 9. 2011, 7:43

Keď sa ti zatrháva pri riti je to dosť nebezpečné, daj pozor, aby si si neublížil. Naopak keď budeš rYť, nič sa Ti nestane.
Rozmery unigravu má asi iba výrobca, čiže nazdar nazdar.
Ak máš chuť hľadaj v googli diamond drag a tu máš výrobu takéhoto "unigravu" http://www.youtube.com/watch?v=-aJu5R0lzBo" onclick="window.open(this.href);return false;
Radovan

7. 9. 2011, 12:28

kalin.oleg píše:Keď sa ti zatrháva pri riti je to dosť nebezpečné, daj pozor, aby si si neublížil. Naopak keď budeš rYť, nič sa Ti nestane.
Rozmery unigravu má asi iba výrobca, čiže nazdar nazdar.
Ak máš chuť hľadaj v googli diamond drag a tu máš výrobu takéhoto "unigravu" http://www.youtube.com/watch?v=-aJu5R0lzBo" onclick="window.open(this.href);return false;
UPSSS chybička se vloudila - ale stranka je super :D :D :D :D
Odpovědět

Zpět na „pro frézku“