hospudka
Moderátor: sysel
- Ben Ash
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No podle mne je to mechanicky řešený až geniálně, veškerou energii kotouče spotřebují na deformaci té brzdy, její aktivace je pyrotechnická a přítlak pružinou. Takže mechanických dílů je minimum. Bál bych se jen životnosti té vyhodnocovací elektroniky, protože vím jak je to dneska se (NE)spolehlivostí pájení povrchovou metodou a životností např lowesr kondenzátorů (u obého 2-3 roky provozu a šmitec).
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Chlape nestras! Ja beru lowesr od Semicu, neco malo v GM a drzi radu let.
Jeste teda k tomu prstu: Nevim presne, ale jen asi na izolacni materialy, coz je pro mne spatny - jak zminil jiz prochazka (nejsem truhlar).
A za druhy, asi bych se, jak rikas Bene, nespolehal na nejakou elektroniku a valil do toho prsty
.
On ten zakladni instikt, vytvoreny vlastni praxi (riznuti) je asi fakt nejlepsi.
Jinak moc pekny a chytry, pro nesikovny drevokutily vynikajci. A k poznamce o znicenem kotouci a deformacnim clenu. To si koupim, ale prsty ne.
Jak ten truhlar ukazuje tremi prsty na hospodskyho "pet piv"
.
Jeste teda k tomu prstu: Nevim presne, ale jen asi na izolacni materialy, coz je pro mne spatny - jak zminil jiz prochazka (nejsem truhlar).
A za druhy, asi bych se, jak rikas Bene, nespolehal na nejakou elektroniku a valil do toho prsty

On ten zakladni instikt, vytvoreny vlastni praxi (riznuti) je asi fakt nejlepsi.
Jinak moc pekny a chytry, pro nesikovny drevokutily vynikajci. A k poznamce o znicenem kotouci a deformacnim clenu. To si koupim, ale prsty ne.
Jak ten truhlar ukazuje tremi prsty na hospodskyho "pet piv"

- Ben Ash
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak jsem slíbil zde jsou fotky jak vypadá raménko mé drahé polovičky šest dní po nehodě a pet po operaci, dostala 6 titanových šroubů, které ji už zůstanou a podle komparace s pánem s velmi podobným zraněním, jenž s ní ležel na chirurgii je jizva opravdu VIP, protože běžně řežou cca 20cm přes rameno a někdy i do kríže. Zajímavější by byl 3D snímek z CT ten se pokusím ještě získat.
Jde o tříštivou zaklíněnou zlomeninu chirurgického krčku humeru s úhlovou odchylkou úhlem otevřeným dorsálně. Rozlomení tuberculum majus. Pacientka je již v celkem dobré náladě, soběstačná ruka je pohyblivá bez ochrnutí. Ta modřina je nyní vpodstatě okolo lokte a je temně fialová.
--------------
Přesto že se to stalo o dovolené, nepřerušili jsme rekreaci, protože syn vzall na chatu kamaráda, udělali jsme z toho pánskou jízdu. Cestou na hrad Bítov jsme potkali tuhle obludu. Měl jsem z toho hroznou radost, že ještě někdo seče záhumenek takovým pěkným kombajnem v prakticky původním stavu, bez jezedáckých tuningů. Nejspíš jde o dovoz z nedalekého ekraichu.
--------------
Pak tu mám jednu šlapací specialitu, jde o lupenkovou pilu z poloviny 19. století i s ofukováním místa řezu měchem, fotky stojí tak trochu za hov.o protože v muzeu se nesmí fotit tak jsem to blikal kompaktem bez blesku no a světla bylo proklatě málo.
--------------
Pak tu máme unikátní choper domácí výroby s dost zajímavým motorem, pokud o tom motoru něco víte tak sem s tím, o těch fotkách platí to samé.
--------------
No a nakonec zvižátka
pozn:viděl jsem hodně PC desek a NTB které zdechly právě na takový problém, jinak v automotive ta spolehlivost je jasně daná, pokud by se to dělalo stejnými postupy, problém by být neměl
Jde o tříštivou zaklíněnou zlomeninu chirurgického krčku humeru s úhlovou odchylkou úhlem otevřeným dorsálně. Rozlomení tuberculum majus. Pacientka je již v celkem dobré náladě, soběstačná ruka je pohyblivá bez ochrnutí. Ta modřina je nyní vpodstatě okolo lokte a je temně fialová.
--------------
Přesto že se to stalo o dovolené, nepřerušili jsme rekreaci, protože syn vzall na chatu kamaráda, udělali jsme z toho pánskou jízdu. Cestou na hrad Bítov jsme potkali tuhle obludu. Měl jsem z toho hroznou radost, že ještě někdo seče záhumenek takovým pěkným kombajnem v prakticky původním stavu, bez jezedáckých tuningů. Nejspíš jde o dovoz z nedalekého ekraichu.
--------------
Pak tu mám jednu šlapací specialitu, jde o lupenkovou pilu z poloviny 19. století i s ofukováním místa řezu měchem, fotky stojí tak trochu za hov.o protože v muzeu se nesmí fotit tak jsem to blikal kompaktem bez blesku no a světla bylo proklatě málo.
--------------
Pak tu máme unikátní choper domácí výroby s dost zajímavým motorem, pokud o tom motoru něco víte tak sem s tím, o těch fotkách platí to samé.
--------------
No a nakonec zvižátka

pozn:viděl jsem hodně PC desek a NTB které zdechly právě na takový problém, jinak v automotive ta spolehlivost je jasně daná, pokud by se to dělalo stejnými postupy, problém by být neměl
- Martinhora
Tak tyhle obrázky fakt nemusím. Je mi Tvojí ženy fakt líto. Vždycky si vzpomenu, když mi před dvěma lety moje CNC odtrhlo ukazováček levé ruky. Cíl byl jediný - za chodu stroje se přesvědčit, že se mi moc nehřeje motor na ose X. Strčil jsem ho tam - fuk a už vysel na kůžičce. Doktoři byli šikovní sešili - zadrátovali - zasádrovali a prst drží. Sice s ním moc nehejbu, ale je tam a můžu se s ním šřourat v nose. A pak že KM 2.2 nemá sílu ........
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
V baru. "Áaaa, nazdar Milane!" "Ticho, jsem tu s manželkou." "Milane, tequilu jako vždycky?" "Krucinál, ticho, jsem tady s manželkou." Na pódiu probíhá striptýz, striptérka už odhodila všechno, a najednou ... volá: "Tak pánové, kdo z vás je nejlepší?" A celá restaurace křičí: "Miláááááááán!", manželka naskočí do taxíku,on za ní, a ona začne nadávat: "Myslela jsem si, že jsi normální chlap, a ty jsi takové prase!" Taxikář se ohlídne a říká: "Teda, Milane, takhle protivnou kurvu máš prvně!" 

Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:

- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Nebylo v předchozím příspěvku před 2ma dny něco jiného?
Tak kdy nás přijede navštívit vaše recitační úderka?
Tak kdy nás přijede navštívit vaše recitační úderka?
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Magi bylo- pro tebe, ale asi jsis to precet, tak jsem umazl.
Vidim to na prespristi vikend, snad
.
Vidim to na prespristi vikend, snad

- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/8 ... sama-voda/" onclick="window.open(this.href);return false;
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
http://www.facebook.com/video/video.php ... 9969580650" onclick="window.open(this.href);return false;
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
teda mě se hodně líbila ta výroba lokomotivy, to bylo docela super
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/8 ... co-dela-8/" onclick="window.open(this.href);return false; ale těch dílů jak se co dělá je tam víc, výroba automobilu je taky zajímavá
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Na trojmužné nitovanie kotla sa neviem vynadívať. Úchvatné. 

Nemáš CNC - nič neznamenáš.
30.01.10 pokusne spustené CNC. Neviem, ako som mohol doteraz bez neho žiť. ><((((º>
http://www.fishpol.sk
30.01.10 pokusne spustené CNC. Neviem, ako som mohol doteraz bez neho žiť. ><((((º>
http://www.fishpol.sk