Zdravim
Ma niekto skusenosti stymto internetovym obchodom?
Chcel by som kupit ich frezku na kov FV 45 P, ktora je masivna s mechanickou prevodovkou velkymi posuvmi za rozumnu cenu.
Ma niekto skusnosti s touto frezkou ci je to dobra kupa alebo len dalsi šmejd z mnoha inych?
Rada www.vyrobnistroje.cz frezka FV45 P
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
je to ze stejneho zdroje takze +- stejne jako ostatni ciny
vedle schaublina by sis to nepostavil
ale kdyz nemas nic tak potesi a praci zastane taky i kdyz to neni takova fajnovka a potrebuje to spoustu vedi predelat dodelat
vedle schaublina by sis to nepostavil
ale kdyz nemas nic tak potesi a praci zastane taky i kdyz to neni takova fajnovka a potrebuje to spoustu vedi predelat dodelat
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
No to mi je jasné že Číňan. Len preto sa pýtam či FV45P dosahuje aspoň kvalitu OPTIMUM. Mám sustruh Opti D280 a som s ním v celku spokojný ak keď som hneď po pár hodinach práce vymenil motor za 2,2 kW/1400 otačok + frekvenčný menič . Tak isto rátam s nejakou upravou aj na týchto frezkach. To je jasné. Ke´d porovnam napr. BF20 s väčším stolom tak váži cca cez 100 kg, kužeľ MK2 a frezka FV45P vaha cez 300kg , kužeľ MK4. mala by byť hlavne tuhšia a aj stlp je podľa obrazka min o 100 percent masivnejší. Preto som nadviazal na predchadzajúcu otázku, či s touto frezkou alebo či s týmito strojami od ,,vyrobnistroje,, má niekto praktickú skúsenosť. Samozrejme s nasadením kriterii na HOBBY.......
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj stevossttevo píše:Zdravim
Ma niekto skusenosti stymto internetovym obchodom?
Chcel by som kupit ich frezku na kov FV 45 P, ktora je masivna s mechanickou prevodovkou velkymi posuvmi za rozumnu cenu.
Ma niekto skusnosti s touto frezkou ci je to dobra kupa alebo len dalsi šmejd z mnoha inych?
já jsem nakupoval nějaké věci na tomto eshopu.
Jelikož se ptáš na zkušenosti s internetovým obchodem, tak odpovídám hlavně na tuto otázku. Zkušenosti mám dobré, a to i v případě mnou vynucené reklamace, kdy obchodník vůbec netušil jak nekvalitní zboží mě vlastně prodává. Žádný dohadování, i když z mé strany jsem měl zájem spíš o to zboží jak vrácení peněz, tak peníze vráceny bez problémů, několikrát jsem s ním jednal a připadá mě jako seriózní člověk takže sám za sebe můžu doporučit.
Co se týče frézky? myslíš, že 1250 otáček na vřeteni ti bude stačit? mě to připadá docela málo, ale to je do diskuze

http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
strasne se omlouvam, ale mrkni jsemhttp://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?f=8&t ... ilit=rumag.ssttevo píše:Zdravim
Chcel by som kupit ich frezku na kov FV 45 P, ktora je masivna s mechanickou
ahoj , taky jsem koukal na ten stroj. nakonec jsem koupil Atol AZX7050. u tady te mašinky co se ptaš mě odradili pravě ty otačky .ten atol je v zakladu skoro to same. prostě čína... vule v šroubech jsou cca 0,7 mm jinak není ani zabroušenej , ale mile mě překvapil stul.. i když není zaškrabanej jezdí cca ve dvou stovkach a vřeteno se točí v 5 tisicinach.. takže po par upravach bude stul vpohodě. převodovka jede tiše a plynule i při 3200otačkach.
ale ma i jeden nedostatek hřídel je pro mk4 ale pruchodnost ma pouze na 12 šroub. takže do MK4 musím udělat mezikusy protože je vnich zavit M16
jinak spokojenost. ma to i zavitovaní atd.. pokud bys chtěl kouknout do manualu pošli sz pošlu ti jej na mail. mam jej v pdf ale je v němčině..
vím že ses ptal na jinej stroj ale je to skoro to same...
ale ma i jeden nedostatek hřídel je pro mk4 ale pruchodnost ma pouze na 12 šroub. takže do MK4 musím udělat mezikusy protože je vnich zavit M16
jinak spokojenost. ma to i zavitovaní atd.. pokud bys chtěl kouknout do manualu pošli sz pošlu ti jej na mail. mam jej v pdf ale je v němčině..
vím že ses ptal na jinej stroj ale je to skoro to same...
Diky moc všetkým za radu. No ten stroj určite nekúpim nakolko je to čistá čina bez značky. 
Pred pol rokom som kupil sustruh Bernardo 150 junior plus som snim velmi spokojny je to presna mašina. A pokial nezoženiem frezku do 800 kg nejaku staršiu tak kúpim zrejme vrtačko frezu od bernardo KF 50 N frezka ma 600 kg strojne posuvy myslim že celkom dobrý stroj na každodenu pracu do menšej dielne. Alebo Optimum F40 E taktiež s mechanickou prevodovkou 350 kg. Ale viac sa mi pozdáva ta bernardo. Čo vpoviete?

Pred pol rokom som kupil sustruh Bernardo 150 junior plus som snim velmi spokojny je to presna mašina. A pokial nezoženiem frezku do 800 kg nejaku staršiu tak kúpim zrejme vrtačko frezu od bernardo KF 50 N frezka ma 600 kg strojne posuvy myslim že celkom dobrý stroj na každodenu pracu do menšej dielne. Alebo Optimum F40 E taktiež s mechanickou prevodovkou 350 kg. Ale viac sa mi pozdáva ta bernardo. Čo vpoviete?
Atol je čína vyrobená pro rakouský trh a z rakouska to berou česi. jenom na to pak nalepí svoje nalepky. prostě čína nečekej zazraky.
http://www.stroje-atol.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
jejich stranky. jinak jednání v pohodě.
http://www.stroje-atol.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
jejich stranky. jinak jednání v pohodě.