Koupím krokové motory z kopírek apod. od 0,5Nm
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Koupím krokové motory z kopírek apod. od 0,5Nm, prosím nabídněte. Děkuji
Moc děkuji za tip 

- Ben Ash
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Co vím tak největší jsm viděl v tzv. "mandlu" to je velkoplošná kopírka na výkresy, která tvarem mandl připomíná, nebo bývají větší motory v podavači dokumentů kopírek zn Minolta, ale ty impromat nedělá, mohli by ale mít nějakou skládku haraburdí staženého od zákazníků.
Tady u nás v Trutnově likvidujou elektrospotřebiče,nebo aspon likvidovali.Asi před 2 roky jsem tam vyhrabal pár krokáčů,měli tam ohromnou celou bednu
šlo to myslím do šrotu.Za malý motorek chtěl týpek 50 za větší 100.Dělaj tam samý pošuci.

Škoda, že je Trutnov celkem daleko
. Ale zatím ty krokáče nespěchají, právě jsem koupil starou konvenční frézku(viz. konvenční stroje-stará dobrá klasika) a vyčerpal jsem finance. Po výplatě zkusím ten impromat a uvidím.

To by bylo super
díky 

- Ben Ash
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak už jsem něco zjišťoval, momentálně po přesunu servisního střediska do jiné budovy, mají vymeteno a navíc to přešlo pod správu jiného člověka, kterého teprve budu kontaktovat, tak se uvidí. Nic nebrání v tom, aby si zkusil vyhledat další firmy , které se tím zabývají a poptal se jestli ti něco nenechají. Ve Zlíně určo není jemon Impromat.