Konstantna rezna rychlost

Diskuze o softvéru MACH od tvůrců Artsoft všech verzí: dotazy, programování, skripty, poznatky atd...
Odpovědět
Martin_

11. 10. 2011, 7:42

Chcem sa spytat, co sposobuje pri tomto skusobnom programe, ze v druhej polovici pri dvojoblukovych krivkach (je ich tam 30, teda 30 tych istych chyb) Mach zrychli pohyb z F540 az na F1600 co je zlomena freza. Nikde tak vysoky posuv ani nieje. Da sa nejak nastavit konstantna rezna rychlost, nejake nastavenie v Machu ... co je hlupost, ale uz neviem ... a riadok 161 hodi chybu ze radius nelezi na konci kruznice? Sa mi tiez nezda. Vedel by to niekto u seba odskusat ?
Dakujem
Přílohy
Quick Engrave 1.txt
skusobny program
(4.39 KiB) Staženo 254 x
prochaska
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

11. 10. 2011, 10:22

Ty rychlosti nevím, ale mně to žádnou chybu v kódu nehlásí. Jestli to vidím správně, tak jsou to takové nadvakrát prohnuté paprsky?
Aleš Procháska
RaS

11. 10. 2011, 10:33

neporadím ale mě dělal mach naprosto to samé, úplně nelogicky třeba v cyklu opakovaném 10x to 6x proběhlo v pohodě nastavenou rychlostí pak v 7mém cyklu ta samá dráha se najednou neskutečně zrychlila třeba 3x což třeba v mé konfiguraci fréza ustála (pro malou frézu třeba D1 by to byla smrt) a další 3 cykly zase v pořádku..
ja měl jednoduchou diagnozu: mach.. jiné logické vysvětlení to nemá
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Odpovědět

Zpět na „MACH všech verzí“