Ahoj,
poslední dobou mám nějaké problémy s vřetenem a měničem.
Vřeteno se zahřívalo a a vydávalo zvláštní zvuky. Dal jsem ho do opravny, kde vyměnili ložiska, ale zvuk se nezlepšil. Do 18.000 ot. funguje dobře, nad vydává divné zvuky. Zanesl jsem tam též měnič a bylo mi sděleno, že díky tomu, že mám měnič v prašném prostředí je po něm. A že nejde opravit, měnič je z roku 2001.
Nyní mám problém, že když chci koupit nový měnič tak mě ho nikdo nechce zapojit, že je to hrozně složité apod. Už jsem se ptal ve dou prodejnách, a skoro mě nechtějí žádný ani prodat. Že prý bych měl použít to co tam bylo.
Neumíte mi někdo poradit, co s tím ? Jak to nastavit apod.
Díky
Theo
staré vřeteno nový měnič
... na začátek by pomohlo napsat o jaký měnič se jedná, jestli se při řízení používá zpětná vazba a jaká, případně doplnit údaje k vřetenu ...
ps. to že je měnič v prašném prostředí - ovlivnuje víceméně pouze chlazení měniče, at již je aktivní nebo jen pasivní - špadné chlazení či odvětrání = vysoká provozní teplota měniče při plné zátěži, také záleží jakou výkonovou rezervu měnič má ...
ps. to že je měnič v prašném prostředí - ovlivnuje víceméně pouze chlazení měniče, at již je aktivní nebo jen pasivní - špadné chlazení či odvětrání = vysoká provozní teplota měniče při plné zátěži, také záleží jakou výkonovou rezervu měnič má ...