Ahoj, potřeboval bych vyrobit 4 kusy hliníkového chladiče svítilny.
Snažil jsem se návrh udělat tak, aby bylo vysoustružení co nejjednodužší/nejlevnější (je to osově souměrné, jen ty 4 díry skrz jsou mimo osu), ale nejsem strojař, takže pokud by to byl problém vyrobit nebo nějaká drobnost by výrobu výrazně zjednodušila, tak budu vděčný i za radu jak upravit návrh. Důležitý je pro mě vnitřní průměr prostoru 22mm a ty 4 díry skrz pro uchycení vnitřností. Hliníkovou tyč Ø28mm jsem schopen případně dodat, 3D model taky. Pohybuju se v Brně a Ostravě, tak nejlépe kdyby se našel někdo odtud. Na kolik by to vyšlo cenově? Díky za každé info
Hliníkový chladič svítilny
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Tomu se říká Racionalizace práce což je soubor metod, které zabezpečují optimální kombinaci úseků pracovního systému včetně časového a nákladového vyhodnocování navrhovaných řešení. Metody zabezpečují i částečné neb plně dynamické modelování pracovního systému včetně jeho vizualizace.Vart píše:Děkuji za nabídky, které mi přišly, i za váš čas tomu věnovaný. Z cenových důvodů jsem návrh nakonec přepracoval a vystačím si jen s holou trubkou bez žebrování, kterou zvládnu zpracovat. Ještě jednou díky
Nezbytnou součástí úspěšné racionalizace je zabezpečení rychlé a efektivní realizace navrhovaných opatření a vytvoření optimálních technicko-organizačních podmínek pro oživený pracovní systém.
Principy vyjádřené v těchto dvou větách jsou natolik nadčasové a obecné, že jejich platnosti, podpořené schopností převedení slov do praxe, využívají již dlouhá staletí zástupci všech oblastí lidského života.

http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
- Kilovolt
- Sponzor fora
tumlik píše:Tomu se říká Racionalizace práce což je soubor metod, které zabezpečují optimální kombinaci úseků pracovního systému včetně časového a nákladového vyhodnocování navrhovaných řešení. Metody zabezpečují i částečné neb plně dynamické modelování pracovního systému včetně jeho vizualizace.Vart píše:Děkuji za nabídky, které mi přišly, i za váš čas tomu věnovaný. Z cenových důvodů jsem návrh nakonec přepracoval a vystačím si jen s holou trubkou bez žebrování, kterou zvládnu zpracovat. Ještě jednou díky
Nezbytnou součástí úspěšné racionalizace je zabezpečení rychlé a efektivní realizace navrhovaných opatření a vytvoření optimálních technicko-organizačních podmínek pro oživený pracovní systém.
Principy vyjádřené v těchto dvou větách jsou natolik nadčasové a obecné, že jejich platnosti, podpořené schopností převedení slov do praxe, využívají již dlouhá staletí zástupci všech oblastí lidského života.
...hustý...

Elektrika je potvora-nejni vidět a kope jak divoká mula.
"Učíme se po celý život. Až na školní léta" - Gabriel Laub
"Učíme se po celý život. Až na školní léta" - Gabriel Laub