Duralovy plech - Brno

Odpovědět
mildap

21. 11. 2011, 12:09

Ahoj ve spolek.

Můžete mi prosím poradit kde v Brně (případně na trase Brno-Tišnov) koupit kus duraloveho plechu? Potřebuji cca 9x40cm tl. asi 1,5mm na panel. Ve Feroně mi sdělili že minimum je půl tabule. Teoreticky by stačil nějaký zbytek ze sběrných surovin, ale mám zkušenost (Husovice), že když jsem chtěl odkoupit nějaké profily tak mi řekli že jen výměnnou za jiný dural stejné hmotnosti :(

Předem díky!
kalin.oleg
Kontaktovat uživatele:

21. 11. 2011, 8:28

Zasiel by som znova do Ferony a kupil by som 1 bm tyce 90 x 3 a nechal by som si to odrezat na tych 400.
Počas práce s CNC možno fajčiť...
tumlik
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

21. 11. 2011, 9:45

mildap píše:Ahoj ve spolek.

Můžete mi prosím poradit kde v Brně (případně na trase Brno-Tišnov) koupit kus duraloveho plechu? Potřebuji cca 9x40cm tl. asi 1,5mm na panel. Ve Feroně mi sdělili že minimum je půl tabule. Teoreticky by stačil nějaký zbytek ze sběrných surovin, ale mám zkušenost (Husovice), že když jsem chtěl odkoupit nějaké profily tak mi řekli že jen výměnnou za jiný dural stejné hmotnosti :(

Předem díky!
v "Ou bí ai" ve stavebninách jsou běžně duralové plechy 2000x200 co si můžeš koupit jako klasicky okapnicové plechy nebo úžlabí, rožek nebo jen rovný k dalšímu opracování. Cena toho dvoumetru je tak do 150kaček, akorát nevím jestli to není jen 0,8 nebo 1mm to jsem se nedíval. No a i kdyby tak jestli je to jenom na panel, tak si z toho uřízneš dva stejný kusy natáhneš na oba v jemné vrstvě chemoprén, necháš tak půlhoďky zavadnout a dáš k sobě a neoddělá to od sebe ani kristus :wink: :D
Jinak ten chemoš se dělá i ve spreji a to je fakticky bomba věc :!:
Pravděpodobně to bude stejný i v jiných těchto hausech, myslím ten sortiment tak se jukni po brně je toho hafo:wink:
V almsu to běžně prodávají ale tuším to bude taky celá tabule, už jsem se tam útal víckrát
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
tumlik
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

21. 11. 2011, 9:46

tumlik píše:
mildap píše:Ahoj ve spolek.

Předem díky!
v "Ou bí ai" ve stavebninách jsou běžně duralové plechy 2000x200 co si můžeš koupit jako klasicky okapnicové plechy nebo úžlabí, rožek nebo jen rovný k dalšímu opracování. Cena toho dvoumetru je tak do 150kaček, akorát nevím jestli to není jen 0,8 nebo 1mm to jsem se nedíval. No a i kdyby tak jestli je to jenom na panel, tak si z toho uřízneš dva stejný kusy natáhneš na oba v jemné vrstvě chemoprén, necháš tak půlhoďky zavadnout a dáš k sobě a neoddělá to od sebe ani kristus :wink: :D
Jinak ten chemoš se dělá i ve spreji a to je fakticky bomba věc :!:
Pravděpodobně to bude stejný i v jiných těchto hausech, myslím ten sortiment tak se jukni po brně je toho hafo:wink:
V almsu to běžně prodávají ty plechy, ale tuším to bude taky celá tabule, už jsem se tam útal víckrát
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Odpovědět

Zpět na „Ostatni material“