Ahoj,
potřeboval bych udělat do polotovaru (ten si vytočím na soustruhu) 2 drážky, viz. výkres (ozn. zel. šipkami), jedna má konstantní hloubku a druhá mění plynule hloubku od 2 do 4 mm. Celkem bych dělal asi 2ks. Není to na výdělek, potřeboval bych nějakou cenovku k tomu.
dík Jirka
2 drážky do oceli
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
-
Naposledy upravil(a) george_radar dne 25. 11. 2011, 8:12, celkem upraveno 1 x.
-
Promin, ale je potreba to osoustruzit s pridavkem. Klasicky vyvrtat a opatrne dosoustruzit. Teoreticky to zvladnes i rucni vrtackou.george_radar píše:Ahoj,
potřeboval bych udělat do polotovaru (ten si vytočím na soustruhu) 2 drážky, viz. výkres (ozn. zel. šipkami), jedna má konstantní hloubku a druhá mění plynule hloubku od 2 do 4 mm. Celkem bych dělal asi 2ks. Není to na výdělek, potřeboval bych nějakou cenovku k tomu.
dík Jirka
-
Promiň nejsem sice strojař, ale nezdá se mi, že se bavíme o stejné věci (zdá se mi, že řešíš díru uprostřed a já řeším drážky z čela).
Když jsem míval přístup na takovou malou grav. frézku nebyl to problém, ale ten už nemám, tak si budu muset najít někoho kdo má doma nějakou CNC frézku a potrápit ho osobně.
Když jsem míval přístup na takovou malou grav. frézku nebyl to problém, ale ten už nemám, tak si budu muset najít někoho kdo má doma nějakou CNC frézku a potrápit ho osobně.