Crack
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
mluvil jsem s kolegou a rikal ze ten mach blbne kdyz se do konfiguracniho souboru primicha nejaky bordel
a obcas se to stane
coz potvrzuje to ze kdyz jsem to preinstaloval nacisto a zacal od 0 tak mi to nedelal
je treba schovavat ruzne verze konfiguracniho souboru kdyby se vam to vyskytlo
a obcas se to stane
coz potvrzuje to ze kdyz jsem to preinstaloval nacisto a zacal od 0 tak mi to nedelal
je treba schovavat ruzne verze konfiguracniho souboru kdyby se vam to vyskytlo
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Me Mach chodi stoprocentne.Pokud nastane problem,tak ho vzdy zpusobi Windows,nebo moje blbost.Nepouzivam mikrokrokovani,protoze ma vetsi naroky na rychlost generovani impulsu,a tedy je nachylnejsi na havarie.
Nicmene za poslednich 100 hod frezovani mi Mach nic spatneho neprovedl.
Nicmene za poslednich 100 hod frezovani mi Mach nic spatneho neprovedl.
Zdraví přatele cnc,licenci do machu jsem si ještě neobstaral zatím pouze zkouším základní věci.Do počítače připojený k mašince bych si to určitě nedal.Mám to pouze na nooteboku abych si vyzkoušel jak to maká,protože angličtina mi moc neříká.Chtěl bych se naučit glavírování s obrázků jpg,ale moc řečí přidávám soubor na vyzkoušení.
Licence Papa Fabio.Tak to je presne jedna ze tri proflaklych licenci na netu,ktere ma autor dokonale osetrene.S ni zazijes hodne zajimavych prekvapeni.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
jestli se tu ta licence nebo cokoli podobneho znovu objevi tak budu muset zakrocit podle zakona
tj. oznamit trestny cin na policii a jako spravce serveru dodat podklady k nalezeni pachatele
protoze kdyz to neudelam jsem spolupachatel trestneho cinu
dalsi opletacky s policii jako posledne uz nehodlam absolvovat
navic nechapu ze vam na otestovani nestaci demo machu
tj. oznamit trestny cin na policii a jako spravce serveru dodat podklady k nalezeni pachatele
protoze kdyz to neudelam jsem spolupachatel trestneho cinu
dalsi opletacky s policii jako posledne uz nehodlam absolvovat
navic nechapu ze vam na otestovani nestaci demo machu
Krátkou chvilku jsem zkoušel Macha
,ten soft je příjemné překvapení pro uživatele, opravdu po nějaké době začne fixlovat. Není to jen vlastnost Macha, Windows 2000 potažmo XP je totiž to nejnevhodnější prostředí pro takové aplikace. Na kterém profi stroji jsou Win 2000 nebo XP, a hlavně jaká verze
, a k čemu tam jsou ?
Na vyzkoušení, potažmo na hobby, je lepší dosová, (ne tak nenažraná, free dos, free aplikace), nebo Linuxová aplikace (všestraně náročnější než WIN. na PC, a hlavně na uživatele):?: .
Vyzkoušel jsem oboje, dos je hodně strohý, ale funkční, Linux je krásný, barevný, grafický, hejbe se, a má spoustu dílů.
ps. Linuxu jsem nepřišel na chuť
, "okna" nad příkazovým řádkem, no, nic moc. Pro zájemce - nejdříve si zjistěte zda verze kterou chcete použít podporuje to co máte v PC, lépe je stáhnout Linux zdarma z netu, a podle požadavků sestavit PC
, pro ty lepší je možnost si napsat ovladače HW sami. 

Na vyzkoušení, potažmo na hobby, je lepší dosová, (ne tak nenažraná, free dos, free aplikace), nebo Linuxová aplikace (všestraně náročnější než WIN. na PC, a hlavně na uživatele):?: .
Vyzkoušel jsem oboje, dos je hodně strohý, ale funkční, Linux je krásný, barevný, grafický, hejbe se, a má spoustu dílů.
ps. Linuxu jsem nepřišel na chuť

Jak tak čtu všechny příspěvky v tématu CRACK mne napadá kolik úsilí
a práce je skryto v překonávání ochran...takový člověk musí mít spoustu
znalostí a schopností řešit "problém"....Nutně si myslím,že ta práce investovaná v OS Linux se mi vrátí ....Wokna mi nevrátí nic .

a práce je skryto v překonávání ochran...takový člověk musí mít spoustu
znalostí a schopností řešit "problém"....Nutně si myslím,že ta práce investovaná v OS Linux se mi vrátí ....Wokna mi nevrátí nic .

- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
jojo
EMC ma par nedodelavek
ale as ze dodelaji takove ty okrasy v uzivatelskem rozhrani
celkem hrave predci vsechny machy a dalsi programy
1. systemove resenym realtime jadrem
2. podorou realtime hardware
3. otevrenosti univerzalnosti a modularnosti
4. podporou komunikacnich rozhrani (vse ostatni je LPT only)
EMC ma par nedodelavek
ale as ze dodelaji takove ty okrasy v uzivatelskem rozhrani
celkem hrave predci vsechny machy a dalsi programy
1. systemove resenym realtime jadrem
2. podorou realtime hardware
3. otevrenosti univerzalnosti a modularnosti
4. podporou komunikacnich rozhrani (vse ostatni je LPT only)
-
- Kontaktovat uživatele:
nick 309 nerobiš dobre
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
nick309: az se me softwarova policie zepta jakou mas IP bud si jist ze jim odpovim po pravde
sireni warezu na tomto foru je prisne zakazano
nejsme piratske doupe a za praci byt dusevni programatorskou by melo byt zaplaceno
zvlast kdyz je cena softu adekvatni praci
sireni warezu na tomto foru je prisne zakazano
nejsme piratske doupe a za praci byt dusevni programatorskou by melo byt zaplaceno
zvlast kdyz je cena softu adekvatni praci
-
Ahojda admine - sice jsem se právě registroval, no to tady řešit nechci. Co takhle automaticky oznamovat PČR takové pokusy a to včetně IP? Myslím, že pak by jsi měl od zlodějů klid . . . Jesterator
Kdo chce najde způsob, kdo nechce najde důvod.