Jak napajet draty od zdroje na novou lasertrubku ?
-
Ahoj lidi,
dostavela jsem laser a nyni zkousim napajet draty vedouci z laser zdroje ale problem je v tom ze obycejnou pajkou ve slozeni SN60 PB38 CU2 to nechce chytit.
Zkousela jsem jen jemne oskrabat ty kontakty ale vypada to jako uhlikove kontakty.
Jakym zpusobem se to na tyto kontakty paji ?
Diky moc za help
j.p.
dostavela jsem laser a nyni zkousim napajet draty vedouci z laser zdroje ale problem je v tom ze obycejnou pajkou ve slozeni SN60 PB38 CU2 to nechce chytit.
Zkousela jsem jen jemne oskrabat ty kontakty ale vypada to jako uhlikove kontakty.
Jakym zpusobem se to na tyto kontakty paji ?
Diky moc za help
j.p.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
posli fotku
jestli je to uhlik nebo cosi nepajitelneho tak je sance jen mechanicky - nejak to skripnout
ale existuje cela spousta pajecich kapalin na kovy ktere jsou bezne nepajitelne (doporucuji GES GME)
jestli je to uhlik nebo cosi nepajitelneho tak je sance jen mechanicky - nejak to skripnout
ale existuje cela spousta pajecich kapalin na kovy ktere jsou bezne nepajitelne (doporucuji GES GME)
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
-
Zrejmne to je mysleno uz od pocatku jako na nejaky sviraci kontakt ....
Kde sehnat takovy kontakt, nerada bych aby vznikaly nejake oblouky pri nedostatecnem kontaktu ........ ?
Kde sehnat takovy kontakt, nerada bych aby vznikaly nejake oblouky pri nedostatecnem kontaktu ........ ?
-
Krokosvorky ?
To myslis vazne ?
Ikdyz ..........
To myslis vazne ?
Ikdyz ..........

http://www.chineselasersupportforum.com ... ?f=16&t=54" onclick="window.open(this.href);return false;
Sice mi to prijde ne zrovna idealni, ale asi to bude mit vetsi zivornost nez trubice ...
Nebo pouzit vnitrek z 'cokolady' ...
Sice mi to prijde ne zrovna idealni, ale asi to bude mit vetsi zivornost nez trubice ...
Nebo pouzit vnitrek z 'cokolady' ...
Pájet jde skoro všechno, jen potřebuješ vhodnou pájku a činidlo. To ale bez znalosti, co je to za materiál, asi nezvolíš. Takže bych to viděl na nějakou nástrčnou dutinku nebo ovíjený spoj.
SABLE-2015
Nestraš, dneska mi přišlo 5 itronů.
SABLE-2015
-
2Prot > ty jsi ale srandista : http://www.buildlog.net/wiki/doku.php?id=2x:2.x_laser" onclick="window.open(this.href);return false;
Uz jsem to vyresila nasuvnou dutinkou ...... nez to pajet jak ty trubky ovazovat dratem ..... to mi prijde jako blbost .....
BTW: REsit to cokoladou mi neprijde moc bezpecne .......
Nejoprimalnejsi by byl primo kontakt pro to urceny s patricnou izolaci pro VN .....
Uz jsem to vyresila nasuvnou dutinkou ...... nez to pajet jak ty trubky ovazovat dratem ..... to mi prijde jako blbost .....
BTW: REsit to cokoladou mi neprijde moc bezpecne .......
Nejoprimalnejsi by byl primo kontakt pro to urceny s patricnou izolaci pro VN .....