Adolf Orlík Prag
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Má levotočivý šroub na nožovém suportu?
Jediné co potřebuješ vědět je, že když přiklopíš předlohu 1:8 tak musíš kombinačkama povytáhnout kolík ze spojky vřetena (je držený pružinou), a zafixovat v rozpojené poloze pootočením
Jediné co potřebuješ vědět je, že když přiklopíš předlohu 1:8 tak musíš kombinačkama povytáhnout kolík ze spojky vřetena (je držený pružinou), a zafixovat v rozpojené poloze pootočením

Aleš Procháska
-
Majiteli tím asi moc nepomohu. Ale koukám, že soustruh má koník jištěný výstředníkem
. To neměl kdejaký TOS ještě v 50. letech a čínské skorosoustruhy nemají dodnes.

- Kilovolt
- Sponzor fora
Co povidáš -já mám číňana (quantum D210x400) a koníka s výstředníkem mamsoustružník píše:Majiteli tím asi moc nepomohu. Ale koukám, že soustruh má koník jištěný výstředníkem. To neměl kdejaký TOS ještě v 50. letech a čínské skorosoustruhy nemají dodnes.

Elektrika je potvora-nejni vidět a kope jak divoká mula.
"Učíme se po celý život. Až na školní léta" - Gabriel Laub
"Učíme se po celý život. Až na školní léta" - Gabriel Laub
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Mrkni na toho mého donauwerka co mám na stránkáchgwion píše:Zdravím všechny, tohle jsem dnes přivezl domů. Budu rád za každou informaci o tomto stroji.

Máš tam stejné spínání posuvového šroubu, proto jsem si toho všiml, mrkni co je ve vřeteni za kužel (měl by tam být Mk3 nebo metrika ale morse je pravděpodobnější), bude to asi starší kus, páč tam jsou místo kol za noniama kliky, nebo nějaký lehčí model pro zámečníky.
Na manuál zapomeň

bude tam buď 4chody na palec nebo 6mm na otáčku

http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění