HEIDENHAIN iTNC 530 - Preset.pr
Zdravím, a přeji krásné prožití vánočních svátků, obracím se sem z dotazem na tabulku Preset. Pracuji na portálce FRF s řídícím systémem HEIDENHAIN iTNC 530 a nevím jak aktivovat jinou tabulku preset, ve správci souborů vidím že mám celkem tři tabulky preset ato Preset.pr , Preset2.pr a Preset3.pr . V základní obrazovce tedy v ručním režimu stisknu softklávesu Preset a tam vidím, že mám aktivovanou tabulku Preset.pr a vní pět řádků tedy nulových bodů (počátků). Tuto tabulku bych chtěl zálohovat což by ve správci souborů nebyl problém, ale jak aktivovat jinou tabulku s jinými posunutímy nulovích bodů,třeba preset2.pr toď záhadou. Snad jsem napsal aspoň trochu srozumitelně oco mi jde a najde se někdo kdo mi poradí či vysvětlí co stím.
Nulový bod samozřejmě vím jak vytvořit a s tou tabulkou je to vyřešené, chybou stroje se nevracela původní tabulka při výměně hlav a zůstavala tam tabulka která je nastavená pro cyklus právě pro tu výměnu, cyklus nedošel do konce a tabulka se nevrátila a já sem myslel, že se dá mezi těmi tabulkami volit.