Houpací motorka
Vzhledem k tomu že synek začíná nutně
potřebovat nějaké houpátko a produkty co jsou na trhu mě zrovna nezaujaly, rozhodl jsem se tvořit sám.
bude se frézovat z dřevěné desky o tloušťce 40 mm, která bude poslźe poslepována do tří vrstev. Válcové díly budou vyrobeny z dřevěných tyčí které dnes naštěstí není problém sehnat. Už jen aby byl čas vyfrézovat a dotáhnout dokonce 
Naposledy upravil(a) Hondzik78 dne 26. 12. 2011, 2:14, celkem upraveno 1 x.
Moc hezka, chvalim, ale ... nebylo by lepsi trosku obetovat "maketovost" a udelat sedaci cast vic "user friendly" - jako vic polozit nebo dokonce zaklonit, nebo seriznout/zplacatit tu spicku? Takhle mam pocit, ze sedi primo na tom hrotu.Hondzik78 píše:Tak projekt dokončen... sice bude mladej must ještě trochu poporůst...ale jinak vcelku spokojenost.. až na lakýrnické práce které opravdu nezvládám.. a budu ještě muset dle možností dotvořit
Kdyz si predstavim, jak si na tom macka(m) pindika, tak ouvej
Ale jinak super
No když ono je to spíše dáno tím že mladej musí dorůst, vzhledem k tomu že jsem musel začít úplně od píky musím říct že velikost jsem skutečně moc neodhadnul kdybych to dělal znovu byla by velikost zhruba o 1/4 menší... ono by pak na tom sedátku měl sedět víc vzadu aby mohl natáhnout nohy na stupačky. No uvidíme když si bude stěžovat tak to předěláme, ale myslim že s tím nebude problémlapa píše:Moc hezka, chvalim, ale ... nebylo by lepsi trosku obetovat "maketovost" a udelat sedaci cast vic "user friendly" - jako vic polozit nebo dokonce zaklonit, nebo seriznout/zplacatit tu spicku? Takhle mam pocit, ze sedi primo na tom hrotu.Hondzik78 píše:Tak projekt dokončen... sice bude mladej must ještě trochu poporůst...ale jinak vcelku spokojenost.. až na lakýrnické práce které opravdu nezvládám.. a budu ještě muset dle možností dotvořit
Kdyz si predstavim, jak si na tom macka(m) pindika, tak ouvej.
Ale jinak supervyuziti CNC.