Zdravim. Hladam niekoho, kto by mi vyrobil nieco podobne http://www.wood-carver.com/" onclick="window.open(this.href);return false;.
Cele by to malo byt o cosi mensie s posunmi v osiach 15x15cm. K tomu mi treba doriesit upnutie obrobku. Okrem toho este par jednoduchych suciastok. Najlepsie BA + okolie. sz
vyroba kopirovacej frezy
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
je mi to jasne. je to primitivne zariadenie. nemam naradie ,priestory ,cas. Potrebujem,aby to bolo co najpresnejsie spravene a potrebujem k tomu doriesit upnutie obrobku ako sucast masiny+ par drobnych ocelovych kusov,ktore by som uz nedokazal s dostatocnou presnostou vyrobit sam. keby to slo,tak to sem nezadavammotorovy píše:cau johny, takato jednoducha vec nie je problem urobit. na to staci vrtacka, flexa, trochu jokloviny a jedna tyc s puzdrami.
pocital som,ze material s frezkou by siel okolo 300 -400. za robotu neviem kolko si kto zapyta.motorovy píše:to nebola narazka, len konstatovanie
ked to chces mat presnejsie, asi by som sa vyhol rovnakemu ulozeniu posuvnej osi...rovno by som pouzil nepodoprene tyce z cncshopu aj s puzdrami, ale otazka je, kolko chces do toho investovat €