krokove motory nema17
-
Dobrý den jsem nováček chtěl bych se optat jestli někdo nemá zkušenost s jejich zapojeni a poruchovosti za reakce děkuji
o poruchovosti KM se snad ani mluvit nedá, provozují se při nízkém napětí a tak netrpí nějakými skraty a tak , jedině by jsi je musel utavit když by jsi do nich na místě pouštěl moc velký přídržný proud .
co se zapojení týče tak natom nic není jen jde oto jestly máš čtyř šesti nebo osmi drátové provedení
co se zapojení týče tak natom nic není jen jde oto jestly máš čtyř šesti nebo osmi drátové provedení
-
mám čtyř dratove provedeni a uz jse mi to jednou nepovedli odpalil jsem chipset a uz jsi nevim rady jak na to
-
Mam krokovy motory nema 17 jsou tam ctyři barvi kabelu a dale mam driver od http://www.cnc.inshop.cz/3a/driverprori ... otoru-3.5a" onclick="window.open(this.href);return false;[DRV-3A]?ItemIdx=4
a nevim jsi stim rady jesi to dobre chapu tak jsem propípal vodiče na mot. a ty dva co jsou propojeny "jakoby" tak jsem dal na -a+
a nevim jsi stim rady jesi to dobre chapu tak jsem propípal vodiče na mot. a ty dva co jsou propojeny "jakoby" tak jsem dal na -a+
no a další dva musí zase spolu pípat a dáš je na B + -zdenekhanak píše:Mam krokovy motory nema 17 jsou tam ctyři barvi kabelu a dale mam driver od http://www.cnc.inshop.cz/3a/driverprori ... otoru-3.5a" onclick="window.open(this.href);return false;[DRV-3A]?ItemIdx=4
tím máš motor zapojen , ještě si musíš na desce nastavit max proud a počet mikrokroků pomocí těch malích přepínačů na desce
začni co nejmenším proudem , myslím že ta deska umožnuje 25%
Na kolik máš nastavenej max. proud na tý desce ? 3,5 A určitě nesnesou. Já je mám na 2A a je to tak strop co snesou.
SABLE-2015
-
ja nevim jaak jse to nastavuje muze nekdo popsat prosim ?