Frekvenční měnič 7,5kW
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Koupím frekvenční měnič 7,5kW (pro motor 6kW na soustruh SV18R). Může být i použitý, nejraději Siemens Micromaster, ale to není podmínkou.
Proti Omronu nic nemám, ale nemám s ním ani žádné zkušenosti. Najdu manuál a mrknu se na to. Jaká by byla cena?
Cena je jen 10k Kč.
Jinak ten Omron je velmi intuitivně programovatelný a naprosto spolehlivý.
Pokud jej nebudeš chtít je volný - na prodej. Já jsem se nebyl schopen rozhoupat jej inzerovat, jinak by byl už pryč.
Jinak ten Omron je velmi intuitivně programovatelný a naprosto spolehlivý.
Pokud jej nebudeš chtít je volný - na prodej. Já jsem se nebyl schopen rozhoupat jej inzerovat, jinak by byl už pryč.
MN-80A, BF-20 Vario, MAHOS 22, Beiping PP-U3, Prusa i3-MK2
I cesta je cíl. - "Finis coronat opus"
já používám sice jen 1,5kw, ale jsem snim naprosto spokojen jede už 2 roky každý den bez jediné závady
používám ho na svářecí automat a naučí se ho obsluhovat i uplnej blbec
má nájezové a dojezdové rampy, S-křivky 4 vstupy ,výstup relé a nějaké monitory atd.
používám ho na svářecí automat a naučí se ho obsluhovat i uplnej blbec
má nájezové a dojezdové rampy, S-křivky 4 vstupy ,výstup relé a nějaké monitory atd.
Já už jsem o omronu uvažoval, když jsem jeden našel v inzerátech:
http://stroje.bazos.cz/inzerat/13822788 ... A-75kW.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Ta cena 9000Kč se tak nějak vešla do maximální částky kterou jsem ochotnej zaplatit. U soustruhu už jsem vykuchal rozvaděč a tak pomalu něco koupit musím. Rád bych to za dlouhých zimních večerů poskládal.
Pepa Žhář: Já nejsem žádnej malej blbec
Tak snad bych se s tím měničem domluvil.
Ferrit: Co říkáš na cenu 9000Kč?
http://stroje.bazos.cz/inzerat/13822788 ... A-75kW.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Ta cena 9000Kč se tak nějak vešla do maximální částky kterou jsem ochotnej zaplatit. U soustruhu už jsem vykuchal rozvaděč a tak pomalu něco koupit musím. Rád bych to za dlouhých zimních večerů poskládal.
Pepa Žhář: Já nejsem žádnej malej blbec
Ferrit: Co říkáš na cenu 9000Kč?
Ferrit: Barter? Chceš pár kachen, kozu, nebo pytel zrní? Klidně to tak můžeme udělat, nebo potřebuješ něco jiného?
Jistě, každé zboží má svého kupce, ale asi chápeš, že když stejný měnič jako nabízíš ty je v aktuálním inzerátu levněji, že nemám moc důvodů si připlatit
Jistě, každé zboží má svého kupce, ale asi chápeš, že když stejný měnič jako nabízíš ty je v aktuálním inzerátu levněji, že nemám moc důvodů si připlatit
Ty jsi genius! A hned na poprvé.
Tak přihoď ten pár kachen a máš to za 9k Kč i s poštou, o kozy si řeknu mámě (nebo kouknu na ty Tumlíkovy).
Domluveno?
Pozn. redakce: strávil jsem několik let v Arábii - tak proto. A sranda musí být.
Tak přihoď ten pár kachen a máš to za 9k Kč i s poštou, o kozy si řeknu mámě (nebo kouknu na ty Tumlíkovy).
Domluveno?
Pozn. redakce: strávil jsem několik let v Arábii - tak proto. A sranda musí být.
MN-80A, BF-20 Vario, MAHOS 22, Beiping PP-U3, Prusa i3-MK2