capumpor píše:Tak budu mít asi taky bépéháčko
Hehe a já dokonce vím kterou

capumpor píše:Tak budu mít asi taky bépéháčko
Máš pravdu nebudem to zatím rozmazávat, ve středu pro ni jedu a beru zároveň po cestě i (doufám) po třičtvrtěroce objednaného a zaplaceného pilouse ARG 250capumpor píše:Ona je asi šedá, ale na fotce vypadá jako khaki. Protože to je podle fotky BPH20 ve stavu jaký popisuješ, a ta cena taky souhlasí. Je to ona? Pochlub se,jsem zvědavej
To lože příčné i podélné je zaškrabané s krásnou kresbou, jak už jsem psal, tak všechno co jsem viděl bylo prostě vychozené, viditelně opotřebované víceméně silné rýhy, případně bez rýh, jen broušená litina se známkami opotřebování, ale bez záškrabu. ceny 60k bez dph a výš, tohle 60k na ruku a k tomu 25 br. kotoučů a 5ks přírub , ne od překupníka, od velmi slušného pána s vybavením před kterým jsem tak trochu sedal a prdel (a to toho mám docela dost), brusky měl dvě tuhle a NA na které dělal, moc jsem neváhal............. navíc bylo to 70km a bph 20 jsem sháněl 2 roky, .............nebylo co řešit, vatu jsem měl nachystanoutestone píše:Kolik ta bruska stála? Pro zajímavost, minulý týden jsem odvezl svoji velmi velmi silně jetou BPH 20 na GO loží a vřetene do firmy Brousící stroje Kučera kousek za Pardubice, až to udělají, poreferuju.