Nevim co si o tom myslet,německy neumim.Přijde mi to jako pěkně ujetá prasárna.
http://www.youtube.com/watch?v=gYCnGwLe ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Sváření na CNC frézce
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Normální HSC frézování. Ta kamera to trošku zkresluje, jak bere víc v IR oboru tak to vypadá jako do červena rozžhavené, ale není to tak hrozné. Jiskřičky k tomu patří 

Aleš Procháska
to len obraba tvrdy matroš a je to HSC len pri materiali s takou tvrdostou klesa posuv, je to dost bezne podobne vyzera antikor ked sa obraba HSC, skoro to potom vyzera ako keby tam karboškou niekto brusil 

SolidWORKS 2012 + SolidCAM 2012
-
CNC sustruh pohánanými nástrojmi
5oska DMU eVo 40
a nejaké tie 3osé mašinky :)
-
5oska DMU eVo 40
-
Nemůže to bejt obrábění s keramickejma plátkama?Teplo odvádí špona.Kdysi jsme frézovali nějaký zuby do drtičů a to vypadalo dost podobně.Základní matroš se nijak zvlášť nehřál ale špony taky takhle žhavily.
preco? niektore firmy si z toho hlavu nerobia u nas 500€ hrubovacia freza D16 zul som s tym kaleny matros skoro to vyzeralo ako na tom videu ale len skoro a freza vydrzala presne tolko co bolo napisane v katalogu ( metre kubicke odobraneho materialu ) samozrejme plus minus neake to cisielko dalsi sposob bol obrabat to frezou za 190€ ale tie by som znicil minimalne 3 takze sa to oplatilo radsej s jednou z 500€ ktoru som poslal potom na prebrus a znovu povlakovanie v cene 20€ komplet a nikto neriesil ze ta freza dostava zabrat a ze to vyzera ako "zvaranie" jasne niektori dobraci naschval daju minimalny posuv aby to iskrilo a robilo podobne zverstva a tak nicia nastroj a stroj ale dakedy to vyzera hrôzostrasne ale v skutocnosti je to bud normalne alebo najlepsie riesenie.
SolidWORKS 2012 + SolidCAM 2012
-
5oska DMU eVo 40
-
5oska DMU eVo 40