Frezky na gravirovanie
popozeraj tu: http://www.cnc1.eu/sk/frezky-a-vrtaky" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kilovolt
- Sponzor fora
http://aukro.cz/gravirovaci-freza-30-0- ... 70794.html" onclick="window.open(this.href);return false;Karya píše:Presiel som cele aukro ale nenasiel som tie co potrebujem.Mrknem este zajtra.Zatial dik
http://aukro.cz/5x-gravirovaci-freza-20 ... 18169.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://aukro.cz/gravirovaci-freza-60-0- ... 69423.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Elektrika je potvora-nejni vidět a kope jak divoká mula.
"Učíme se po celý život. Až na školní léta" - Gabriel Laub
"Učíme se po celý život. Až na školní léta" - Gabriel Laub
-
Dobrý den, tento týden jsem koupil jeden břit na zkoušku v rmp.cz
Byly velmi ochotný, ale cena 1 kusu 395kč
Mají v sortimentu snad všechny druhy, ale cenou trochu výše prý lepší kvalita.
Pak jsem se zajímal o porývací diamant a cena cca 1000kč
Dá se někde koupit levně noví nepoužitý.
Dnes jsem koukal na to aukro a nechápu tu cenu, je nějaký rozdíl v kvalitě a jak se vtom orientovat.
Byly velmi ochotný, ale cena 1 kusu 395kč
Mají v sortimentu snad všechny druhy, ale cenou trochu výše prý lepší kvalita.
Pak jsem se zajímal o porývací diamant a cena cca 1000kč
Dá se někde koupit levně noví nepoužitý.
Dnes jsem koukal na to aukro a nechápu tu cenu, je nějaký rozdíl v kvalitě a jak se vtom orientovat.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
rozdily v kvalite muzou byt co se tyce materialu tvrdokovu a kvalite vybrusu
ale kdyz vemu ze jsme v cechach tak plati ze obchodnik kupuje nejvetsi shit a prodava za draz nez konkurence s tim ze tvrdi ze to je extra kvalita (netvrdim ze rmp)
osobne jsem u RMP kupoval pouze dva jednobrite nastroje s lestenym zlabkem a byla dost spokojenost
delal se polyetylen a vysledek byl dost dobrej
ale mozna by to slo nastrojem z aukra stejne, nevim
ale kdyz vemu ze jsme v cechach tak plati ze obchodnik kupuje nejvetsi shit a prodava za draz nez konkurence s tim ze tvrdi ze to je extra kvalita (netvrdim ze rmp)
osobne jsem u RMP kupoval pouze dva jednobrite nastroje s lestenym zlabkem a byla dost spokojenost
delal se polyetylen a vysledek byl dost dobrej
ale mozna by to slo nastrojem z aukra stejne, nevim
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
-
Ahoj.
Beru je od prodejce "divisivan" a zatím v pohodě. Gravíruji s nimi dural, mosaz, bronz a pokud si vlastní blbostí neulomím špičku
tak docela vydrží. Navíc za tu cenu.
Beru je od prodejce "divisivan" a zatím v pohodě. Gravíruji s nimi dural, mosaz, bronz a pokud si vlastní blbostí neulomím špičku
tak docela vydrží. Navíc za tu cenu.
-
Pokud se špička ulomí nebo otupí, je možné jí v domácích podmínkách na brousit.
Pomocí nějakého přípravku, nebo to neřešíte a zahodíte.
Pomocí nějakého přípravku, nebo to neřešíte a zahodíte.
-
Myslím, že by se to dalo nabrousit i v domácích podmínkách na nějakým jemným diamantu a v přípravku.
V ruce asi těžko. Něco na to vymýšlím, snad to bude funkční. Zatím jehly odkládám bokem do krabičky a snad
je někdy nabrousím.
V ruce asi těžko. Něco na to vymýšlím, snad to bude funkční. Zatím jehly odkládám bokem do krabičky a snad
je někdy nabrousím.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
zkousel jsem na profi ale cinske brusce
a pokud zrovna nepotrebujes vyrobit kopito ktere dela stopu desetiny milimetru ale radove mensi tak je to dost problem
a pokud zrovna nepotrebujes vyrobit kopito ktere dela stopu desetiny milimetru ale radove mensi tak je to dost problem
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
na diamantu?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU