problem s diamantovym kotučom

kdyz nebudes vedet kam to dat tak to napis sem, admin to za tebe umisti nebo vytvori novou sekci
Odpovědět
Radovan

2. 4. 2012, 1:46

Pozdravujem kolegov :wink: :wink: :wink:

Nevie mi niekto poradit- dostal sa mi do ruk dost zachovaly diamantovy kotuc na brusenie frez , ale je po krajoch obruseny pouzivanim do obluka :cry: - skusal som to diamantovym orovnavacom , a skoro mi ho zbrusilo- jak by som ho vyrovnal -Vdaka za kazdu radu :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
testone
Sponzor fora

2. 4. 2012, 1:57

upni ho jako obrobek do brusky nakulato a obruš tu dia vrstvu do požadovaného tvaru normálním elektritovým kotoučem (opravdu, nedělám si srandu)
Jde to dobře, jen ten kotouč dost ubývá.
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Radovan

2. 4. 2012, 2:12

testone píše:upni ho jako obrobek do brusky nakulato a obruš tu dia vrstvu do požadovaného tvaru normálním elektritovým kotoučem (opravdu, nedělám si srandu)
Jde to dobře, jen ten kotouč dost ubývá.
OK dik skusim :wink:
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

2. 4. 2012, 2:20

Jestli je to vazane v bronzu jde to i vyjiskrit
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
RaS

2. 4. 2012, 5:19

otázkou je jestli vyjiskření nebude stát víc jak novej kotouč
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

2. 4. 2012, 5:32

No amatersky jsem myslel, svarecka a rotacni elektroda
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Radovan

2. 4. 2012, 6:56

Zajtra to otestujem dnes som mal cisty blazinec :? :?
tumlik
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

2. 4. 2012, 9:07

Radovan píše:Pozdravujem kolegov :wink: :wink: :wink:

Nevie mi niekto poradit- dostal sa mi do ruk dost zachovaly diamantovy kotuc na brusenie frez , ale je po krajoch obruseny pouzivanim do obluka :cry: - skusal som to diamantovym orovnavacom , a skoro mi ho zbrusilo- jak by som ho vyrovnal -Vdaka za kazdu radu :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
To co psal testone je svatá pravda :wink: , akorát to děsně práší, hrubější zrno 32 a níž a J nebo K
Jinak jestli je to pojivo bronz a nemáš na brusce chlazení, tak to ani nebruš protože ten bronz se bez chlazení rozmaže po tom diaprachu a stejně to nebude brousit :wink:
Mám dvě takový ruský píp 150, plocha 20 na sílu 5mm hrubovací 160, bere fakt pěkně, ale čas od času ho musím sundat, dát ho do lavoru s vodou a na starým korundovým kotouči s ním kroužím až se vyplaví bordel, pak zas maká jak o život :D U narexového se stejnou kvalitou a pojivem se to nestává tak nevím, jeden rusák mi tvrdil, že všechno co je v čr od slova diamant je z ruska :wink: , možná se to liší podle oblasti, nebo zpracováním...........
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Radovan

5. 4. 2012, 8:47

Zdravim - no tak ten moj diamatovy kotuč neorovna nikto je tvrdy jak beton -prachu bolo jak v bani :D a kotuč je stale taky jak bol - skušal som vsetko mozne este aj klasicky kamen :D - ale absolutne nic :? :? :?
Odpovědět

Zpět na „kdyz nebudes vedet kam“