Ponúkam na predaj linearne vedenie.
Rozmery (sirkaxvyska) 28x28,3mm
Dlzka 2760mm
Vaha 14kg
Cena 63€/m alebo vcelku 170€.
Mozem dorucit do CR (Praha, Brno).
Linearne vedenie
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
to je tak spinave nebo orezle?
to je vcelku zasadni otazka protoze to pak pujde pouzit budto na masinu jako vedeni nebo na masinu jako pajzr kdyz ji budes potrebovat odsunout prez dilnu
to je vcelku zasadni otazka protoze to pak pujde pouzit budto na masinu jako vedeni nebo na masinu jako pajzr kdyz ji budes potrebovat odsunout prez dilnu
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Nezlobte prodejce
Třeba se to někomu hodí ...... když se to očistí, tak třeba na CNC určené ke zdobení perníčků to bude ještě OK.

Třeba se to někomu hodí ...... když se to očistí, tak třeba na CNC určené ke zdobení perníčků to bude ještě OK.
Zrovna mám jednu mašinu na zdobení perníčku rozkreslenou ale tohle by se mi hodilo na něco jiného, jenže těžko to zjistit jestli mi na to půjdou vozíky které má a ta rez taky neni nic moc není to předci jen za darmo
, zkus k tomu udělat rozměrový náčrtek.

XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
Jak dopadla mašina na zdobení perníčku?lubos píše:Zrovna mám jednu mašinu na zdobení perníčku rozkreslenou ale tohle by se mi hodilo na něco jiného, jenže těžko to zjistit jestli mi na to půjdou vozíky které má a ta rez taky neni nic moc není to předci jen za darmo, zkus k tomu udělat rozměrový náčrtek.

mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino