dělá to hestego hannig a další, dá se o tom najít dost dokumentace a vše je v podstatě stejné.. nicméně jakmile si necháš udělat cenovou nabídku tak tě to rychle opustí, pro představu kryt z 6ti dílů širokej 0,5m a chodem 0,9m stojí kolem 30ti za kus obvykle jsou dva kryty na osu.. můžeš sice namítnout, že ten kryt je obrovskej, ale poptával jsem kdysi i menší na malou frézku šířka 0,2 rozjezd cca 0,3 a cena byla někde kolem 16ti to už přesně nevím.. jinak pokud do toho půjdeš tak hestego bylo v obou případech levnější

má i lepší podklady pro nastudování..
výsledná cesta pro hobíka je jednoduchá koupit si pouze stírátka od jednoho z nich, mají několik velikostí a zbytek si buď nechat udělat u nebo nechat udělat někoho s ohraňovákem, když nepočítám práci tak materiálově včetně stírátek mě to, za co chtěli 60tisíc v oceli (2 strany po 30ti) vyšlo asi na 7 v nerezu, během měsíce můžu dodat fotky teď se to vyrábí, když započítám práci u normální firmy, ohraňovák sváření tak práce je na tom asi za 10-15 já to mám protislužbou.. stírátka vycházej ofiko asi 200-400kus (0,5m kusy) takže v mém případě asi na 4ku a cca 2ku stála tabule a něco nerez 1,5ky plechu.. pokud bys měl zájem několik stírátek mě tady zbylo, jsem po objednání přehodnotil plány a mám několik metrů navíc.. nechal bych to tak za polovičku ceny..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU