a jakej bys teda doporučil driver ta Toshiba TB6560 se mi zdá že by to jedna nezvládla a paralelně by to asi nedělalo dobrotu si myslímpavel-gravos píše:k driveru:
P.
cnc přes ethernet
-
-
Tezko radit:
1)Nevim nic o motorech, ktere tam budou, o planovane max. rychlosti, momentech, akceleracich
2)Nevim nic o tobe, zda jsi schopen neco postavit, napr. jestli jsi uz nekdy delal spinanou aplikaci, treba aspon zdroj,
zda si umis navrhnout dobry plosnak, pises, ze prgas v ASM - to je dobra pruprava, jde tu o cas.
Nebo jsi zalozenim spise: "Koupim moduly, spojim je draty a uvidime, pak se to doprga..".
3)finance versus cas (za 100 euro stroj nepostavis)
P.
1)Nevim nic o motorech, ktere tam budou, o planovane max. rychlosti, momentech, akceleracich
2)Nevim nic o tobe, zda jsi schopen neco postavit, napr. jestli jsi uz nekdy delal spinanou aplikaci, treba aspon zdroj,
zda si umis navrhnout dobry plosnak, pises, ze prgas v ASM - to je dobra pruprava, jde tu o cas.
Nebo jsi zalozenim spise: "Koupim moduly, spojim je draty a uvidime, pak se to doprga..".
3)finance versus cas (za 100 euro stroj nepostavis)
P.
-
no tak já radši věci kde se moc neprogramuje jinak sem teď na konci třeťáku a dělali jsme už nějaký blikače a letos lab. zdroj a zesík a navrhuji v eagle motory: http://www.cncshop.cz/57sth76-krokovy-2 ... otor-1-9nm" onclick="window.open(this.href);return false; a nebo http://www.cncshop.cz/60sth88-krokovy-2 ... -motor-3nm" onclick="window.open(this.href);return false; no finance bych viděl zhruba 10000Kč (400 eur) no a jsem modelář a zbyly mi nějaký truhlářský stroje a nástroje ale seženu material nařezanej MDF a dřevotřísku. no a o planovane max. rychlosti, momentech, akceleracích to sem ještě tolik nepřemejšlel provizorně kvůli ceně bych to hnal jen po závitovejch tyčích takže asi nic moc jinak obrábět asi bych chtěl balzu dřevo cuprextit na plošňáky
ninak mě taky napadlo že bych si pak mohl předělat na 3d tiskárnu ale to až časem
ninak mě taky napadlo že bych si pak mohl předělat na 3d tiskárnu ale to až časem