Problém s importom DXF-GMFCPRO v3.89.15

CAM software
Odpovědět
Patres.I
Kontaktovat uživatele:

27. 5. 2012, 3:38

Dobrý deň .Neviem či tieto otázky budu správne zaradené v priečinku /CAM/ :? .Mám doma postavené CNC-čko na rezanie/palenie polystirénu .Zo začiatku som použival klasika , AutoCad 2012 z toho do VectricaCUT2D a z toho priamo do programu pre riadenie stroja -GMFCPRO v3.89.15 .Pokial som rezal kružky,štvorčeky,kosoštvorce ,atd ,všetko išlo ako má ,no pomaly som zacal stroj vyuzivat nato naco bol postavený /Pre modelárske výrobky/modely/.Ked som si v AutoCade nakreslil daný "trup modelu " skusil som to importovat do Vectrica. /GMFC mi zobere aj DXF priamo z AC ale to je ešte horšie / ,ako aj predtým ,no tu nastal problém z dráhamy (asi preto lebo to je urcene pre CNC mill) .Vygenerovalo mi to dráhy krížom-krážom cez daný objekt.Neviem ako dalej .Rád by som poprosil aký CAM pouzit na tuto prácu,skúšal som už všeličo,no bezvýsledne .Ďakujem :wink:

s pozdravom Ivaška .
smugli8

29. 5. 2012, 7:11

Dobrý deň, GMFCPRO zastupuje aj úlohu CAM keď som to skúšal tak to fungovalo. Stačí ak sa tam naimportuje dxf a vytvorí si to dráhy rezu. Cut2D je pre toto nepoužiťeľný lebo je na frézu.
Patres.I
Kontaktovat uživatele:

30. 5. 2012, 11:25

Dobrý deň
Ked priamo naimportujem nakreselný tvar z AC ,v DXF tak mi to nezobere ,niečo tam píše z dráhami /Polyline/ :evil:
Thomeeque

31. 5. 2012, 3:14

Patres.I píše:Dobrý deň
Ked priamo naimportujem nakreselný tvar z AC ,v DXF tak mi to nezobere ,niečo tam píše z dráhami /Polyline/ :evil:
Já nevim, třeba je to blbost, ale mě přijde, že by eventuelně mohlo pomoct, kdybys sem napsal i co konkrétně to píše s těma dráhama (případně přiložil screenshot)..
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Patres.I
Kontaktovat uživatele:

31. 5. 2012, 4:52

Ahoj .Tak tento problém je už z časti viriešený .Som laik v AC ,a tak som nemal pouzatvarane polyline (Este stale neviem ako sa to robí ,ale viem že to je ten problém ) ...atd .Preto tie haky-baky v GMFC .Vďaka
Ak by ste mi vedeli pomôcť ako to pouzatvarat v AC tak budem povdacny ... :wink:

Patres :wink:
Odpovědět

Zpět na „CAM“