fanuc 10M - data

diskuze tykajici se ridicich systemu a software komercnich CNC stroju
Odpovědět
PBr
Kontaktovat uživatele:

19. 5. 2011, 7:58

Vcera sme skusali s kamosom nahodit parametre do stroja, ktora mala odpojene baterky.
Vsetko islo celkom v pohode, akurat sme sa nevedeli pohnut dalej na obrazovke "DATA TABLE CONTROL", nevedeli sme sa pohnut dalej na jednotlive DATA TABLE.
Podarilo sa nam aj dokonca uploadnut parametre z PC. Problem je aj to,ze stale nam svieti EMG na obrazovke, predpokladam, ze to je total stop tlacidlo, aj ked nie je stlacene.
Potreboval by som niekoho, kto by mi vedel poradit ako s nastavovanim. Hoc aj za financnu odmenu :)
diki
PBr
Kontaktovat uživatele:

2. 6. 2011, 8:56

Nazdar,
Podarilo sa nam trocha pohnut dalej, vadna bola jedna poistka na I/O karte (na menej pristupnom mieste), chybalo ovladacie napatie 24V pre stroj. Teraz je stav taky, ze stroj nahodi pohony, ale stale svieti Error na prednom paneli a funguje iba X os, Y a Z nereaguje, ani na obrazovke sa poloha nezmeni pri hybani rucnym koleckom. Motory na Y a Z drzia polohu, takisto napajanie driverov je OK. Je mozne ze toto je sposobene chybnymi parametrami? (Zial nemame istotu,ze parametre ktore sme dostali k stroju su spravne).
Alebo bude to chyba zakladnej dosky?
igi5

17. 6. 2012, 8:41

zdravím mam mašinu moriseiky 25 fanuck 10m a potreboval by som zohnať zalohované data -parametry

dik az každu radu pripadne ak by mal niekto parametre mohly by sme sa dohodnuť nieje problem
vopred Dakujem
Odpovědět

Zpět na „Ridici systemy“