Chtěl bych postavit vlastní co2 laser s výkonem 120W, ale potřeboval bych pomoc od Vás zkušenějších.
Přece jen takové zkušenosti nemám.
CO2 Laser 120W
přišel jsem před týdnem, tak si mě važte a dejte mi plánky, řekněte kde to seženu jak to zapojím no prostě vše.. přece nebudu sedět a číst a hledat v milionu příspěvků které tu na to téma jsou... děkuji 

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
timto te nijak nevyhanime ale zkus prehodnotit a hlavne konkretizovat svuj dotazJelca píše:Chtěl bych postavit vlastní co2 laser s výkonem 120W, ale potřeboval bych pomoc od Vás zkušenějších.
Přece jen takové zkušenosti nemám.
a necekej ze za tebe tady nekdo udela tvoji praci
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
No nevím o tom skoro nic a nikde jsem nic moc o stavění co2 laseru doma nenašel...Proto píši do sekce Zacinam stavet a nevim jak na to.
No pro konkretizaci, bych potřeboval pomoct od nějakého stavitele se stavbou. Potřeboval bych co2 laser o výkonu 120W s řezací plochou min 800mm/400mm.
A stavím protože bych potřeboval vyřezávat do překližky o tloušce 10mm.
No pro konkretizaci, bych potřeboval pomoct od nějakého stavitele se stavbou. Potřeboval bych co2 laser o výkonu 120W s řezací plochou min 800mm/400mm.
A stavím protože bych potřeboval vyřezávat do překližky o tloušce 10mm.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
na to ti odpovim zcela presne, DOBROU
zase jsi se uplne blbe zeptal
zacianm mit pocit ze problem je nekde jinde a ze by sis to asi mel koupit hotove i se zamestnancem
zase jsi se uplne blbe zeptal
zacianm mit pocit ze problem je nekde jinde a ze by sis to asi mel koupit hotove i se zamestnancem

Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
já ti taky poradím, věnuj pouhých 10hodin pročítáním tohohle webu, najdeš mnoho odpovědí a zítra budeš o 1000% dál než jsi teď.. a nebo to poptej hotové na klíč.. BTW jakej máš rozpočet?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
-
Kup si prosimte nejakou cinu za 8000 kc a mas to vyresene