MN-80 konik
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
jestli ho chces prodat, tak rekni cenu, tomu se rika seriozni a ne vychcane jednani.
a jestli mas k jednomu soustruhu dva, tak je to presne ten pripad, kdy ja nemam k MN80 zadny, protoze ho z nej nekdo cesky ukrad
jestli ne, tak at se nezdrzujeme a nepis mi do PM, ze mi ho pustis, jen kdyz dam nabidku. jestli se chces nadmerne obohatit na nekom, kdo ma MN80 bez konika, tak si najdi jinou obet. o neco takoveho ani nemam zajem.

a jestli mas k jednomu soustruhu dva, tak je to presne ten pripad, kdy ja nemam k MN80 zadny, protoze ho z nej nekdo cesky ukrad

jestli ne, tak at se nezdrzujeme a nepis mi do PM, ze mi ho pustis, jen kdyz dam nabidku. jestli se chces nadmerne obohatit na nekom, kdo ma MN80 bez konika, tak si najdi jinou obet. o neco takoveho ani nemam zajem.
Typický príklad, ako sa obchody nerobia.Daxxer píše:jestli ho chces prodat, tak rekni cenu, tomu se rika seriozni a ne vychcane jednani.![]()
a jestli mas k jednomu soustruhu dva, tak je to presne ten pripad, kdy ja nemam k MN80 zadny, protoze ho z nej nekdo cesky ukrad![]()

Nemáš CNC - nič neznamenáš.
30.01.10 pokusne spustené CNC. Neviem, ako som mohol doteraz bez neho žiť. ><((((º>
http://www.fishpol.sk
30.01.10 pokusne spustené CNC. Neviem, ako som mohol doteraz bez neho žiť. ><((((º>
zase na druhou stranu tohle je nákup, tady pravidla nejsou.. a když něco chci tak snad můžu nabídnout cenu.. dokážu si představit že mám doma věc v hodnotě běžně prodejné třeba 2000, ale prostě se ji nechci zbavit za běžnou cenu kterou dostanu vždycky.. tak počkám na nějakou lepší nabídku, podle mě nic špatného..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
RaS píše:zase na druhou stranu tohle je nákup, tady pravidla nejsou.. a když něco chci tak snad můžu nabídnout cenu.. dokážu si představit že mám doma věc v hodnotě běžně prodejné třeba 2000, ale prostě se ji nechci zbavit za běžnou cenu kterou dostanu vždycky.. tak počkám na nějakou lepší nabídku, podle mě nic špatného..
takovemu jednani se take rika spekulant

...mozna by tady mohla pro takove vychcanky nebo spekulanty byt extra rubrika...

zadal jsem si tady poptavku, protoze jsem ocekaval, ze by me mohl nekdo pomoct, nikde jsem vsak neuvedl, ze ocekavam nabidky pouze od vychcanku nebo spekulantu, ktery se na mem nestesti budou chtit maximalne obohatit....

Naposledy upravil(a) Daxxer dne 24. 8. 2012, 8:11, celkem upraveno 1 x.
Daxxer píše:jestli ho chces prodat, tak rekni cenu, tomu se rika seriozni a ne vychcane jednani.![]()
a jestli mas k jednomu soustruhu dva, tak je to presne ten pripad, kdy ja nemam k MN80 zadny, protoze ho z nej nekdo cesky ukrad![]()
Jasně jsem řekl že ho prodat nepotřebuji a pokud by jsi o něj měl zájem něco nabídneš a buď se domluvíme nebo ne. Pokud nemáš zájem nebo nejsi schopen učinit žádnou nabídku, nic se neděje zbavit se ho opravdu nepotřebuji...
Daxxer píše:RaS píše:zase na druhou stranu tohle je nákup, tady pravidla nejsou.. a když něco chci tak snad můžu nabídnout cenu.. dokážu si představit že mám doma věc v hodnotě běžně prodejné třeba 2000, ale prostě se ji nechci zbavit za běžnou cenu kterou dostanu vždycky.. tak počkám na nějakou lepší nabídku, podle mě nic špatného..
...mozna by tady mohla pro takove vychcanky nebo spekulanty byt extra rubrika...
a možná by to chtělo i rubriku slušného chování
PS: pokud si ze stručné zprávy zaslané přes PM v tomto znění ( ....cena = pokud dáš rozumnou nabídku, tak ti ho pustím) vydedukoval co jsi napsal "
ale teda kdyz zaplatim extra hodne, tak ze by se mozna nechali premluvit a prodali by....

Naposledy upravil(a) BlackArt dne 24. 8. 2012, 8:19, celkem upraveno 1 x.
BlackArt píše:Daxxer píše:RaS píše:zase na druhou stranu tohle je nákup, tady pravidla nejsou.. a když něco chci tak snad můžu nabídnout cenu.. dokážu si představit že mám doma věc v hodnotě běžně prodejné třeba 2000, ale prostě se ji nechci zbavit za běžnou cenu kterou dostanu vždycky.. tak počkám na nějakou lepší nabídku, podle mě nic špatného..
a možná by to chtělo i rubriku slušného chování
jsem zvykly nazyvat veci pravymi jmeny.
cekal jsem pomoc s nabidkou od kohokoliv uplne jednoduchym zpusobem napr.: " ano mam...chci za nej tolik a tolik...", tvuj pristup bohuzel jasne vykazuje znaky toho zpusobu, ktery jsem uz uvedl vyse, evidentne jsem trefil hrebik na hlavicku

zrejme se budu muset poohlednout nekde jinde....tady to na zadnou vstricnou pomoc asi moc nevypada...

hahaha, no je videt co jsi zac....na muj primy dotaz na cenu, kterou jsem se opet nedozvedel znovu spekulativni pokus o nejakou nabidku. jses jen obycejny vycurany spekulant, ktery prodava stylem tahat z kupujiciho cenu, protoze co kdyby nahodou chtel dat vic nez bych ja zrovna chtel co ?
a ani na primou otazku s cenou umis jen pokracovat ve vycurane spekulativnim stylu...no nic. musim se poohlednout jinde...

hahaha, no je videt co jsi zac....na muj primy dotaz na cenu, kterou jsem se opet nedozvedel znovu spekulativni pokus o nejakou nabidku. jses jen obycejny vycurany spekulant, ktery prodava stylem tahat z kupujiciho cenu, protoze co kdyby nahodou chtel dat vic nez bych ja zrovna chtel co ?

a ani na primou otazku s cenou umis jen pokracovat ve vycurane spekulativnim stylu...no nic. musim se poohlednout jinde...
Naposledy upravil(a) Daxxer dne 24. 8. 2012, 8:33, celkem upraveno 1 x.
nene na hlavičku ses asi trefil sámDaxxer píše: jsem zvykly nazyvat veci pravymi jmeny.
cekal jsem pomoc s nabidkou od kohokoliv uplne jednoduchym zpusobem napr.: " ano mam...chci za nej tolik a tolik...", tvuj pristup bohuzel jasne vykazuje znaky toho zpusobu, ktery jsem uz uvedl vyse, evidentne jsem trefil hrebik na hlavicku![]()
![]()
![]()
Si na fóru 10 minút aj s cestou a prvá tvoja odpoveď na ponuku už o niečom hovorí. Takže asi tak.Daxxer píše:jestli ho chces prodat, tak rekni cenu, tomu se rika seriozni a ne vychcane jednani.![]()

Nemáš CNC - nič neznamenáš.