MN-80 konik
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
snad konika sezenu jinde, kde mi seriozni prodavajici sdeli cenu, aniz by vycurane spekuloval, kolik ja dam, s upozornenim, ze ho vlastne ani prodat nechce, cimz me vlastne informuje o tom, ze musim nabidnout vic...robokop píše:se tu treba poperte a roztrhejte obcanky
ve finale jednomu zbyde soustruh bez koniku druhymu navic jeden konik
a ani jednomu to nic neprinese

jediné o čem jsem tě informoval je aby jsi učinil rozumnou nabídku cenu jsi si mohl stanovit sám, ale to ti při tvém s prominutím omezeném myšlení zřejmě asi nedošlo a vymýšlíš pouze konspirační teorie....Daxxer píše:snad konika sezenu jinde, kde mi seriozni prodavajici sdeli cenu, aniz by vycurane spekuloval, kolik ja dam, s upozornenim, ze ho vlastne ani prodat nechce, cimz me vlastne informuje o tom, ze musim nabidnout vic...robokop píše:se tu treba poperte a roztrhejte obcanky
neumis sam sebe aspon ocitovat doslovne ???BlackArt píše:jediné o čem jsem tě informoval je aby jsi učinil rozumnou nabídku cenu jsi si mohl stanovit sám, ale to ti při tvém s prominutím omezeném myšlení zřejmě asi nedošlo a vymýšlíš pouze konspirační teorie....Daxxer píše:snad konika sezenu jinde, kde mi seriozni prodavajici sdeli cenu, aniz by vycurane spekuloval, kolik ja dam, s upozornenim, ze ho vlastne ani prodat nechce, cimz me vlastne informuje o tom, ze musim nabidnout vic...robokop píše:se tu treba poperte a roztrhejte obcanky
"Zbavit se ho sice nepotřebuju, ale pokud dáš rozumnou nabídku, tak ti ho pustím"
neumis napsat jednoduchou odpoved na moji otazku " cena ? " ?BlackArt píše:kopie odeslané PM
Re: MN-80 konik
Odesláno: 24 srp 2012 08:07
Od: BlackArt
Komu: Daxxer
Předmět: MN-80 konik
....cena = pokud dáš rozumnou nabídku, tak ti ho pustím
uz jsme mohli byt davno hotovi, cena prijatelna koupil bych, cena neprijatelna nekoupil bych, nic vic nic min.
BlackArt píše:Chlape promiň, ale kdybych se ho potřeboval zbavit, tak ho dám do rubriky "PRODEJ"
i kdybych citovat vše dvakrát, tobě by to zřejmě stejně nedocvaklo, ale zábava s tebou je když v TV nic není
kdyz se ho zbavit nechces, proc me ho tedy nabizis ??? me to tedy jako zabava neprijde, delat si z nekoho prdel

- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
vzhledem k tomu ze tu zminujes rozumnou nabidku jako hodnotici kriterium pro pripadny prodej/neprodej konikuBlackArt píše:kopie odeslané PM
Re: MN-80 konik
Odesláno: 24 srp 2012 08:07
Od: BlackArt
Komu: Daxxer
Předmět: MN-80 konik
....cena = pokud dáš rozumnou nabídku, tak ti ho pustím
co kdyby jsi nam sdelil tohle male tajemstvi protoze ho musis znat, nebo alespon mit hrubou predstavu jinak by jsi podle toho nemohl pozdeji pripadnou nabidku posoudit
veskutecnosti kdyby jsi to udelal hned nazacatku tak k tehle vymene nazoru nemuselo dojit
fakt jsem ty pravidla nevytvarel jen tak z nudy (skoda ze jsem ho nenapsal i sem), zbytecne to tu pak kazi klid
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
No a pro tebe je problém napsat " Nabízím za koníka tolik a tolik" a je to a buď bude tvoje nabídka přijatelná a domluvíme se nebo se nedomluvíme.
Ale spíš to vidím, že můj koník asi poběží pardubickou než aby šel k tobě...
Ale spíš to vidím, že můj koník asi poběží pardubickou než aby šel k tobě...
Daxxer píše:BlackArt píše:Chlape promiň, ale kdybych se ho potřeboval zbavit, tak ho dám do rubriky "PRODEJ"
i kdybych citovat vše dvakrát, tobě by to zřejmě stejně nedocvaklo, ale zábava s tebou je když v TV nic není
kdyz se ho zbavit nechces, proc me ho tedy nabizis ??? me to tedy jako zabava neprijde, delat si z nekoho prdel![]()
![]()
Naposled a po-lo-pa-tě: Kdybych se ho chtěl aktivně zbavit, tak ho dám do rubriky "PRODEJ"
Viděl jsem ale zde tvoji popávku a jelikož ho nepotřebuji, ale mám ho, tak jsem ti ho takto nabídnul. Cenu jsi si mohl určit v podstatě sám a o žádnou prdel nešlo. Ta prdel přišla až s tvojí hysterickou reakcí.
Nech si od někoho chytřejšího vysvětlit rozdíl mezi slovním spojením "zbavit nepotřebuji" a "zbavit nechci"
Pokud ve tvém okolí někoho takového nemáš, tak pokud uvedu že se něčeho zbavit nepotřebuji, znamená to, že něco mám, ale nepotřebuji to, nepřekáží to,peníze to nežere a mohu to postrádat, to znamená že pokud bych znal někoho, kdo by to potřeboval, klidně mu to dám (v případě pokud jde o člověka blízského) nebo to prodám, případně i vyměním za něco jiného.
To je ve stručnosti rozdíl oproti slovnímu spojení "zbavit nechci", které jsem nikdy neuvedl a proto byla má reakce na tvoji poptávku myšlena zcela seriózně a vážně.
" ...buď bude tvoje nabídka přijatelná a domluvíme se nebo se nedomluvíme. "
no tohle moc nevypada jako moznost kupujiciho si urcovat cenu sam....vzdyt si protirecis v kazdem dalsim prispevku...uz toho snad radeji nech, je to fakt nuda.
jestli chces prodat, rekni za kolik, to je zcela normalni zpusob prodeje z meho seriozniho pohledu, jestli ne, neprodavej a uz snad ani nepis zadnou dalsi hloupost, ktera stejne nic neresi. nez bys napsal cenu za kolik prodas, tak tady radeji napises xxx blitek okolo, to se fakt nevidi nikde kazdy den...
no tohle moc nevypada jako moznost kupujiciho si urcovat cenu sam....vzdyt si protirecis v kazdem dalsim prispevku...uz toho snad radeji nech, je to fakt nuda.
jestli chces prodat, rekni za kolik, to je zcela normalni zpusob prodeje z meho seriozniho pohledu, jestli ne, neprodavej a uz snad ani nepis zadnou dalsi hloupost, ktera stejne nic neresi. nez bys napsal cenu za kolik prodas, tak tady radeji napises xxx blitek okolo, to se fakt nevidi nikde kazdy den...

U BleckArta jsem byl a tímto vychcaným způsobem mi dal za cenu, kterou jsem horko těžko nesměle vypotil pro jeden kus kusy dva a ještě mi k tomu něco přidal
Je to fajn člověk, měl jsi zkusit napsat svojí představu a moh si bejt příjemně překvapenej jako tenkrát já..

mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Thomeeque píše:U BleckArta jsem byl a tímto vychcaným způsobem mi dal za cenu, kterou jsem horko těžko nesměle vypotil pro jeden kus kusy dva a ještě mi k tomu něco přidalJe to fajn člověk, měl jsi zkusit napsat svojí představu a moh si bejt příjemně překvapenej jako tenkrát já..
njn, ale jak muzu predem vedet, ze tento clovek si potrpi na takove zbytecne divadlo ?

dobra, at je tedy po tvem, protoze jinak se to evidentne nepohne nikam ani o setinu mm

nabizim 500,- KaCe