Třeba toho bude také na paletu
vedeni skoro zdarma ;)
pokud nás bude hodně, tak by možná stálo zato oslovit nějakou českou firmu TEA..... a třeba by také byla nějaká větší sleva. Oslovit nějakého obchodního rodejce a ten by z toho měl nějaký profit, tak proč by neměl dát slevu. Na tuto cenu se se asi dostaneme těžko, ale třeba......
Hlídejte to, když je bude prodávat znovu, tak to nějak vyřešíme.
písnu mu dnes večer email, jestli něco podobného plánuje. Ale nejsem zareg. na E-bay. Nemáte na něj někdo kontakt??
-
virtualBoB
Když to vyjde, tak i já bych se s koupí přidal...
- sysel
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska mi přišlo z USA lineární vedení přes USPS a zase razítko BEZ CLA, no možná mám jen štěstíPBr píše:Pokial viem, to ci sa daco cli alebo nie zavisi od deklarovanej ceny a neviem este podla coho. Kazdopadne linearne vedenia som bral z USA uz a mi to preclili jedna radost....ach tie krasne debaty s colnikmi ohladom vysvetlovania,ze co je to linearne vedenie)) A slo to stale cez USPS...
5/2007 přístup na přestavěnou BF20
5/2009 dokončeno vlastní CNC
http://cnc.usysla.eu/
5/2009 dokončeno vlastní CNC
http://cnc.usysla.eu/
včera take dostal jsem ložiska z USA.sysel píše:Tak dneska mi přišlo z USA lineární vedení přes USPS a zase razítko BEZ CLA, no možná mám jen štěstíPBr píše:Pokial viem, to ci sa daco cli alebo nie zavisi od deklarovanej ceny a neviem este podla coho. Kazdopadne linearne vedenia som bral z USA uz a mi to preclili jedna radost....ach tie krasne debaty s colnikmi ohladom vysvetlovania,ze co je to linearne vedenie)) A slo to stale cez USPS...
měl zaplatit jenom DPH = 280Kč.
300 USD
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
a co takhle si to proclit osobne a nenechat to na nejakem pracovnikovi posty
to pak nemusite platit clo ani ze 100 000 kdyz na to nema stat narok
a u spousty veci na CNC na to narok nema
treba ruzna elektronika
to pak nemusite platit clo ani ze 100 000 kdyz na to nema stat narok
a u spousty veci na CNC na to narok nema
treba ruzna elektronika