trochu sa trapim s NXkom....nakreslil som si konturu chcem na nej spravit popis ihlou (gravirovat), ale sa mi nedari vygenerovat drahu.... vypisujeme mi "No part text geometry has been specified"... nic ku gravirovaniu nemozem najst ani na nete ani v manuali
Kto pomoze?
NX CAM / Unigraphics
Máš 2 možnosti buď si vybereš křivky a objedeš to po křivkách, a nebo si vytvoříš text přímo v nx tato možnost je nejlepší pokud si text uděláš jinde pak tato funkce v nx na popisování nefunguje protože nx to nebere jako text a hodí ti to tuto chybu co jsi psal.Pokud budeš chtít bližší návod jak na to v nx tak mi napiš na email michalstary@seznam.cz
Zdravím Vás, Mám problem s NX6. cele leto som fungoval v NX(aktívne som robil CAM v jednej firme) všetko mi fungovalo. Zrazu mi ot začalo blbnuť. Potom som preinštaloval systém myslím windows(ver.: Windows 7 profesional). Nainštaloval som ovladače, a nejaký ten softvare. Keď som si nainštaloval NX tak to vyzeralo že je všetko v poriadku. No software som postupne pridával,Nainštaloval som SolidWorks a autocad a NX zrazu uplne blbne. Nechce mi otvoriť part subory ktore som robil už cez spomínane leto. Ani exportovať žiadny model, ani nič. ked dám otovriť model tak mi napíše: invalid file name. Niekedy predtým to spravilo ale ked som premenoval model tak to hned šlo..teraz mám modelu nazov len jedno písmenko a vobec to nejde.. dokonca NX-ovske party mi nejdu otvoriť.
Nevie mi prosím Vás niekto pomocť??

Nevie mi prosím Vás niekto pomocť??