Tenzometr , siloměr
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
je to tenhle
http://www.ebay.com/itm/0-20Kg-Weighing ... 4ab8c4f9db" onclick="window.open(this.href);return false;
ale na něm napsáno asi 2kg, zapomněl jsem se podívat.
http://www.ebay.com/itm/0-20Kg-Weighing ... 4ab8c4f9db" onclick="window.open(this.href);return false;
ale na něm napsáno asi 2kg, zapomněl jsem se podívat.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
Lubos: To by se mi hodilo. Jestli je volný, tak bych ho koupil. Jaká by byla cena?
lubos: Díky. Ty převodníky náhodou nějaké nemáš? koukal jsem na ceny v ČR a tady je to hrůza. Jaký typ jsi koupil od číňana a jak jsi s tím spokojený?
ahoj
tak ten tezometr je 20 kg
převodník jsem kupoval na ebay , bylo tam i schema ale už to nemůžu dohledat. Zkusím kluky z gravosu jestli si to neuložili jeden jsem jim taky kupoval.
Pokud ti těch 20 kg vyhovuje můžu ti jeden až 2 poslat a zapůjčit i ten převodník ( podle mě byl bez pošty tak do 20 Usd) jso to jen diskrétní součástky tak by neměl být problém to překreslit. Mám to připravené na vyvažovačku ale není čas
tak ten tezometr je 20 kg

převodník jsem kupoval na ebay , bylo tam i schema ale už to nemůžu dohledat. Zkusím kluky z gravosu jestli si to neuložili jeden jsem jim taky kupoval.
Pokud ti těch 20 kg vyhovuje můžu ti jeden až 2 poslat a zapůjčit i ten převodník ( podle mě byl bez pošty tak do 20 Usd) jso to jen diskrétní součástky tak by neměl být problém to překreslit. Mám to připravené na vyvažovačku ale není čas

XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
IQ156
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
http://www.ebay.com/itm/350585640767?ss ... 484wt_1204" onclick="window.open(this.href);return false;

díky, sakra, na ebay.com nejsem registrovaný. Kdysi jsem se o to pokoušel, ale nějak se to nekamarádilo s mou platební kartou a tak jsem neuspěl. Asi to budu muset znovu vyzkoušet. Ten převodník by se mi hodil a cena na ebay je dobrá. Našel jsem tam i tenzometrický snímač 100g za nějakých 8 USD. Tak když se mi podaří nákup na ebay, tak nebudu se zapůjčením otravovat.
lubos: tak 20kg tenzometr je moc. Pokusím se sehnat nějaký 100g. Ty jsi se při nákupu převodníku domlouval na větším počtu kusů mimo aukci? Co jsem našel, tak je vždy aukce na jeden kus i když se zdá, že prodejce je tam vystavuje opakovaně a tak jich asi má víc.
lubos: tak 20kg tenzometr je moc. Pokusím se sehnat nějaký 100g. Ty jsi se při nákupu převodníku domlouval na větším počtu kusů mimo aukci? Co jsem našel, tak je vždy aukce na jeden kus i když se zdá, že prodejce je tam vystavuje opakovaně a tak jich asi má víc.
Tak jsem provedl 20 pokusů o zaregistrování na ebay a zase bez úspěchu. Tentokrát jsem ztroskotal na nemožnosti vložit user ID. Ať jsem vymyslel sebevětší blbost (prostě textové řetězce, které rozhodně nikdo jiný nemohl použít), tak mi to vždycky napsalo, že mnou vybraný user ID není dostupný. Zítra to ještě tak 20x vyzkouším a pak bych asi musel poprosit o pomoc s nákupem. Nějak se mnou ebay nekamarádí 

GeeSnake: na ebay.cz mi nešel ten user ID. Tenkrát s tou platební kartou to nešlo na ebay.com. Ještě to vyzkouším na com i cz. To snad fungovat musí .........nebo jsem na nějaké černé listině nežádoucích uživatelů. Což je nakonec možné také. Kdysi jsem si chtěl z USA půjčit z knihovny pár knížek a přišla mi odpověď, že v zájmu národní bezpečnosti mi je nemohou půjčit 

Já to vzdávám. Na ebay.cz jsem bez šance na registraci. Prostě mi to nepřijme žádné uživatelské jméno. Na ebay.com jsem se sice zaregistrovat dokázal, ale při snaze o uzavření obchodu mi to hází hlášku, že z technických důvodů není možné můj požadavek vyřídit a že se mám obrátit na jejich technickou podporu.
lubos: tak píšu PM s prosbou o pomoc.

lubos: tak píšu PM s prosbou o pomoc.