MN-80 konik

Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
martyxxx

25. 8. 2012, 7:43

Celou dobu tady brečíš, jak je Black Art vychcanej, ale ono se to dá klidně obrátit. Zrovna tak můžu říci, že jsi vychcaný Ty a nechceš cenu nabídnout, protože máš buď strach, že by jsi nabídl víc než kolik by on za něho chtěl nebo by jsi naopak nabídl tak málo, že by bylo hned jasné, kdo je tu vychcaný :D . Osobně nevím za kolik se dá koník na MN-80 sehnat, asi moc často ke koupi nebude, ale pokud už bych koníka k MN-80 scháněl, nečekal bych, že ho seženu za 500Kč ....... :lol: , čímž samozřejmě nechci říct, že se za tyhle peníze koupit nedá.
Daxxer

25. 8. 2012, 7:53

martyxxx píše:Celou dobu tady brečíš, jak je Black Art vychcanej, ale ono se to dá klidně obrátit. Zrovna tak můžu říci, že jsi vychcaný Ty a nechceš cenu nabídnout, protože máš buď strach, že by jsi nabídl víc než kolik by on za něho chtěl nebo by jsi naopak nabídl tak málo, že by bylo hned jasné, kdo je tu vychcaný :D . Osobně nevím za kolik se dá koník na MN-80 sehnat, asi moc často ke koupi nebude, ale pokud už bych koníka k MN-80 scháněl, nečekal bych, že ho seženu za 500Kč ....... :lol: , čímž samozřejmě nechci říct, že se za tyhle peníze koupit nedá.

obratit to fakt dokaze uz jen d....l :D protoze aby byl vychcany kupujici, jen proto ze nerekne nabidku prodavajicimu, ktery by mel vzdy vedet, za kolik chce prodat, to uz je konstrukce hodna nobelovky, dej mi nejake kontaktni udaje, ja te tam navrhnu... :mrgreen:

a priste si odpust komentovani ceny, v prodejich je to zakazane, melo by to byt stejne i v nakupech vcetne postihu. jsem presne cekal, ze se hned najde nejaky komentator :oops: ostatne jsme v cechach, ze ?
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

25. 8. 2012, 7:58

konecne alespon jeden ustoupil tak ted je na rade prodavajici, dalsi komenty jsou asi zbytecne
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
martyxxx

25. 8. 2012, 9:25

Daxxer píše:
martyxxx píše:Celou dobu tady brečíš, jak je Black Art vychcanej, ale ono se to dá klidně obrátit. Zrovna tak můžu říci, že jsi vychcaný Ty a nechceš cenu nabídnout, protože máš buď strach, že by jsi nabídl víc než kolik by on za něho chtěl nebo by jsi naopak nabídl tak málo, že by bylo hned jasné, kdo je tu vychcaný :D . Osobně nevím za kolik se dá koník na MN-80 sehnat, asi moc často ke koupi nebude, ale pokud už bych koníka k MN-80 scháněl, nečekal bych, že ho seženu za 500Kč ....... :lol: , čímž samozřejmě nechci říct, že se za tyhle peníze koupit nedá.

obratit to fakt dokaze uz jen d....l :D protoze aby byl vychcany kupujici, jen proto ze nerekne nabidku prodavajicimu, ktery by mel vzdy vedet, za kolik chce prodat, to uz je konstrukce hodna nobelovky, dej mi nejake kontaktni udaje, ja te tam navrhnu... :mrgreen:

a priste si odpust komentovani ceny, v prodejich je to zakazane, melo by to byt stejne i v nakupech vcetne postihu. jsem presne cekal, ze se hned najde nejaky komentator :oops: ostatne jsme v cechach, ze ?
:roll:
Ben Ash
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

25. 8. 2012, 1:35

A přitom to bylo na začátku tak jednoduché říct můžu si dovolit dát X, nezlob se je to málo myslel jsem že tak asi Y by byla cena za kterou bych to prodal. Dobře můžu přidat na C, tak dobře to by šlo....
Krásná scénka se smlouváním je ve filmu Život Briana (life of Brian) od Monty Pythons
http://www.youtube.com/watch?v=tESoylNg ... ge#t=2653s
Per aspera ad astra
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

25. 8. 2012, 3:22

benash: trefa tak mi to nekdy prijde
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Engineer
Kontaktovat uživatele:

25. 8. 2012, 9:02

No fakt zírám .... přoč dělat věci jednoduše když to jde složitě že??? :wink:
To co předvádí Daxxer je opravdu ukázka jak se obchody nedělají a nazývat někoho vyčůránkem za to, že na slušnou nabídku přenechání zboží které nepotřebuje nutně prodat, žádal nabídnutí rozumný ceny je vrchol neslušnosti .... Kdyby byl BlackArt vyčůranej jak je osočován, tak toho koníka hodil na Aukro a dal sem odkaz na dražbu .....

Myslím, že při tomhle přístupu budeš toho koníka shánět velmi dlouho. Já osobněm, kdyby se mi něco podobnýho přihodilo bych po takovým výstupu koníka uložil zpět do regálu a dal si pár facek za to, že jsem chtěl někomu vyhovět.... :lol:
Daxxer

26. 8. 2012, 8:02

jeste nekdo se hlasi o dalsi ubohy, zbytecny a nevyzadany komentar ? :roll:

tady na tomto foru je zrejme chtit po prodavajicim vedet cenu neco velmi nevhodneho, zavrzenihodneho, nepatricneho, az skoro trestneho :oops: :oops: :oops:

jezis kam jsem to strcil omylem nos :?:
Daxxer

26. 8. 2012, 8:13

robokop píše:konecne alespon jeden ustoupil tak ted je na rade prodavajici, dalsi komenty jsou asi zbytecne

asi se jeste par takovych, co si o sobe mysli, ze zbytecni nejsou, najde.. :oops:
GeeSnake
Sponzor fora

6. 10. 2012, 9:45

Každý softwarový problém má hardwarové řešení: "Kup si to nové, vole.
PAKO.ll
Kontaktovat uživatele:

6. 10. 2012, 7:23

Patřím asi taky mezi vyčůránky typu BlackArt . Naštěstí koníka nedám,nemám.
https://www.facebook.com/pages/Volman-% ... =bookmarks" onclick="window.open(this.href);return false;
Volman MN80, Volman M6 ,Volman NOF a další litinové smetí...
GeeSnake
Sponzor fora

3. 11. 2012, 8:28

A takhle to dopadlo:
Přílohy
konik_za_4K.JPG
GeeSnake
Sponzor fora

3. 11. 2012, 8:29

I když dá se i takhle:
Přílohy
konik_za_1,5K.JPG
Engineer
Kontaktovat uživatele:

4. 11. 2012, 6:00

GeeSnake píše:I když dá se i takhle:
Ovšem tenhle není na opěvovanou legendu MN80.... :lol:
BlackArt

4. 11. 2012, 8:25

GeeSnake píše:A takhle to dopadlo:
No můj koník takhle nedopad - než do špatných rukou, tak to raději nikam a doma bude :-)
Odpovědět

Zpět na „Nákup“