Portálka 1100x480x150
Y profil je po bocích ofrézován a stejně tak drážky pro Y kolejnice tak aby to bylo v rovině, bohužel frézař úplně nepochopil co jsem po něm chtěl a tak Y kolejnice nemají oporu ( tu budu muset doděla přišroubováním plocháče k její hraně - pokud se na to nevybodnu). Vedení je linrace takže pokud bych se na to vybodnul tak případná ztráta pokud by to vydrželo třeba rok makat nebude výrazná. Bohužel jsem zatím nenaašel nikoho kdo by mi zafrézoval drážku pro X, kolejnice jsou dlohé 1500mm a to každý na jedno upnutí nedá. A tak to zatím bude bez drážky pro X kolejnice.
Další docela nepříjemnou věc kterou jsem zjitil že žádný z profilů ( mám aluteck, bosch a item) nemá čtvercový či obedlníkový tvar ale všechny plochy jsou jako střecha.
Zatím to chci nějak sesadit abych zjistil kde jsem co nedomyslel a mohl udělat případné opravy. Zatím vše pasuje v pohodě.
Další docela nepříjemnou věc kterou jsem zjitil že žádný z profilů ( mám aluteck, bosch a item) nemá čtvercový či obedlníkový tvar ale všechny plochy jsou jako střecha.
Zatím to chci nějak sesadit abych zjistil kde jsem co nedomyslel a mohl udělat případné opravy. Zatím vše pasuje v pohodě.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
nee je to 1,5 kw cinu co jsem mel v sekci prodej, ale to atccko tam taky pasuje
tak neni vylouceno ze ho v tom zkusim. Uvidime jak to dopadne.

IQ156
IQ156
Tak jsem si koupil na ebay rotační osu od iselu ( cesta 800km uff), je tam tosácké sklíčidlo ale v tom fofru jsem si zapomněl říci o druhou sadu čelistí a kličku
. Taky ten driver od iselu asi nepoužiju tak si ještě na první rotační šponu budu muset počkat.

IQ156
IQ156
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Možná bych mohl pomoci, mám dokumentaci od té řídící desky. Kdysi (asi před 20ti lety) jsme ji používali s naším SW.
Tak se s tím někdy stav, máš to kousek. Minimálně otestujeme tu osu jak maká a chci omrknout to lože s koníkem.
Já Tě k nám jinak nedostanu
, už tě zvu dlouho..
Tak se s tím někdy stav, máš to kousek. Minimálně otestujeme tu osu jak maká a chci omrknout to lože s koníkem.
Já Tě k nám jinak nedostanu

Tak já to vemu a stavím se. Asi to bude chtít trochu dopnout řemínky, přijde mi že to má trochu vůli ale možná stačí trochu osolit proud na motoru.
Super je ten vnitřní kužel na upnutí iso 20.
Do té elektroniky jsem se už samozřejmně kouknut
( rozeberu vše co jde), a podle mě jediná možnost je udělat k tomu picku ale nechám si rád poradit.
V té ose je taky pidi morot ( nema 17) od nanotechu. možná by stálo za to tam naprat něco lepšího.
Super je ten vnitřní kužel na upnutí iso 20.
Do té elektroniky jsem se už samozřejmně kouknut

V té ose je taky pidi morot ( nema 17) od nanotechu. možná by stálo za to tam naprat něco lepšího.
IQ156
IQ156