zeitgeist - duch doby

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Odpovědět
lubos
Sponzor fora

12. 11. 2012, 5:17

Já myslím že problém je taky v tom , že se dneska nikdo ničeho nebojí. To zase měli komunisti zmáknuté dobře. Ono kdyby nějaký pohodář vlítl do pralamentu a pár jich tam postřílel tak by se možná bát začali a podle toho by taky kmitali. Mít dost peněz tak do toho jdu, najmout pár maníku a poslat prohlášení že pokud se nebudou chovat rozumně, nebudou u kradení chrochtat ale jen mlaskat tak každý měsíc to jeden schytá. A taky by schytal, na férovku udělat na webu anketu kdo půjde a šel by. Jo jo to by byla reality show :D .
Pokud se ti zmrdi nebojí zákonů, nebo toho še by si šli sednout tak čeho by se měli bát? že se na ně budem zlobit, na foru je pomlouvat ha ha tomu se jen smějou. Ale lidi se asi mají dobře jinak by to už dávno někdo udělal. Kolik může dostat člověk za vraždu z afektu? 5 let? za půlku ho za dobré chování pustí. Sametová revoluce měla být pekelně krvavá, pak by si každý rozmyslel jestlu bude národ s.át nebo ne. Jak napsal Ben Ash, zkrátka je to úpadek .
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

12. 11. 2012, 5:37

vzdyt uz nam zastrelili prezidenta
teda on to nejak prechodil... :lol:

pravda je ze lidi by meli bejt min sobecti ignoranti a pak by byla nejaka realna zpetna vazba vlade
ted uz to vypada ze je pozde a bude muset bejt nejakej pruser k tomu aby se to zase nakolejilo
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Kilovolt
Sponzor fora

12. 11. 2012, 7:07

testone píše:
Kilovolt píše:Jsem pro další defenestraci :mrgreen: . Začnem Hradem :idea: .
a co potom?
máš nějaký řešení?
máš připravený plán B ?
Chodit volit (já byl poctivě) a pečlivě vykřížkovávat ty neschopný a nenažraný - ale lehce se mluví a těžce koná :cry: Plán B je emigrace - ale to je zas jen pro pár jedinců. Ještě mě napadlo pár myšlenek, ale ty jsou na veřejnosti nepublikovatelný.

PS:kurňa zas politika a mě se zas vaří žluč :x
Elektrika je potvora-nejni vidět a kope jak divoká mula.
"Učíme se po celý život. Až na školní léta" - Gabriel Laub
krtek

13. 11. 2012, 4:47

Tak volby nám teď nepomůžou,když budou až za dva roky. Vždycky jsem radši pro systémový změny,než nějaký hurá akce,ale tahle vláda mafie už je natolik škodlivá,že je nezbytně nutný je nějakým způsobem odstranit. To nejsou komunisti ani kapitalisti,to je prostě parta sociopatů kteří hodlají úplně zlikvidovat tenhle stát a přitom dál vesele vybírat stejný nebo ještě větší daně. Je nutný aby byly nový volby a aby lidi volili strany,který se zaručí,že zavedou prvky přímé demokracie. Protože čtyři roky nemoct nic dělat,jenom koukat jak si politici dělají co chtějí,to nemá s demokracií nic společnýho. :x
martyxxx

13. 11. 2012, 9:46

krtek píše: Je nutný aby byly nový volby a aby lidi volili strany,který se zaručí,že zavedou prvky přímé demokracie.
Tak takové strany tady bohužel nejsou a ještě dlouho nebudou. Pokud by se mělo něco změnit, pak je to na dlouho - 40-50let. A je nutné začít tím, že budeme vychovávat své děti k tomu, že měřítkem úspěchu není lepší mobil, tablet, auťák, barák a kdoví co ještě. A že slušnost a respekt k druhým je to na co mají být hrdí, jenže tohle je nejspíš taky utopie..... Už to tu někdo psal - máme takovou vládu, jakou si zasloužíme. Ne, že by tu neexistovali slušní lidé, ale Ti se nikam cpát nebudou a většinová masa bude jen nadávat a to je vše. Každý musí začít u sebe a řeči typu "já jako jednotlivec nic nezmůžu" neberu. Každou dobrou věcí i tou nejmenší, kterou udělám je svět kolem mne lepší, s každou špatnou je pak horší. Vybrat si může každý.....
krtek

13. 11. 2012, 6:01

To jsou pěkný kavárenský řeči,ale dobří lidi se měnit nepotřebujou a blbci se nezmění i kdybys moc chtěl,protože oni si myslí,že jsou ti dobří. Strany co mají v programu zavádění prvků přímé demokracie existujou,jenom je potřeba před zvolením si takovou stranu důkladně prověřit,aby to nedopadlo jak s VV. A hlavně nevolit strany,který se skutečné demokracie bojí jak čert kříže jako je ODS apod.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

13. 11. 2012, 8:08

neco na odlehceni:
http://www.zitcesko.cz/2012/11/13/vacla ... zkou-perem" onclick="window.open(this.href);return false;
PAKO.ll
Kontaktovat uživatele:

14. 11. 2012, 5:21

http://petrcech.blog.idnes.cz/c/287528/ ... ni-CR.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/pages/Volman-% ... =bookmarks" onclick="window.open(this.href);return false;
Volman MN80, Volman M6 ,Volman NOF a další litinové smetí...
Engineer
Kontaktovat uživatele:

19. 11. 2012, 1:38

Většina z nás asi tuší jaký svinstvo se kolem nás roztáčí, ale realita je patrně ještě šílenější než si myslíme ....

http://www.blisty.cz/art/66097.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Podotýkám, že jsem sám viděl v nedávný době ve svým okolí dražební vyhlášku na barák např. kvůli nezaplacenýmu televiznímu poplatku starýmu tak, že by měl být promlčenej .... :shock:
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

19. 11. 2012, 7:39

presne tak
existuje dira v zakone pomoci niz lze ziskat exekucni prikaz na kohokoli aniz by se mohl branit
PAKO.ll
Kontaktovat uživatele:

20. 11. 2012, 10:11

http://www.zakomunistu.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/pages/Volman-% ... =bookmarks" onclick="window.open(this.href);return false;
GeeSnake
Sponzor fora

20. 11. 2012, 10:42

Pro upřesnění, nejsem zastáncem starých časů ani ten co nadává.

No ale já měl v roce 88 na Temelíně plat cca 9000,- se stravným, odlučným apod cca 11000,-(ubytovna v Táboře)
V roce 89 v Agroslužbách cca 7tis, a byl jsem celý týden doma.
Ale taky nás na to bylo 5 osob, žena na mateřský.
Každý softwarový problém má hardwarové řešení: "Kup si to nové, vole.
PAKO.ll
Kontaktovat uživatele:

20. 11. 2012, 11:37

já měl 50kč měsíčně v roce 89 na učńáku(první ročník), podle praxe a známek z tech předmětů jsem měl mít 250,- mistr mi to psal ,účtárna strhla...nebyl jsem v SSM :lol:
Jo po 90tém komunisti kradli v malém,jen privatizovali apod...jak to dopadne dnes... kam mám zažádat o politický azil?
Ferrit

20. 11. 2012, 1:05

Jste všichni vedle - světovládce - židobolševik už dávno rozhodl kam to půjde. Do pr...e !
Všichi budeme jednou platit, tak jak nyní za vodu, za to, že smíme dýchat.
A ti vyvolení (vyvolili jsme si je sami z předvyvolených) si na to smí už dnes nakrást.
A vyvolený může nasírat jen "protivníka" ne vlastní. Když to udělá, následuje derathizace.
Takže šaškárna, kteru vyřeší jen osvícený diktátor. Ale takoví už nejsou.
A získat asyl tak, aby to bylo jiné - jen do Číny ! Ale to je o něčem jiném!
Naposledy upravil(a) Ferrit dne 20. 11. 2012, 2:22, celkem upraveno 1 x.
MN-80A, BF-20 Vario, MAHOS 22, Beiping PP-U3, Prusa i3-MK2
I cesta je cíl. - "Finis coronat opus"
tumlik
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

20. 11. 2012, 2:12

Z Rudého Práva dne 1. února 1951 :)
sirky.jpg
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Odpovědět

Zpět na „Prevazne nevazne“