jedná se o přesné soustružení dílů dle přání zákazníka. Vysoká kvalita, přesnost a spolehlivost CNC soustružení jsou samozřejmostí.
       jedná se o přesné soustružení dílů dle přání zákazníka. Vysoká kvalita, přesnost a spolehlivost CNC soustružení jsou samozřejmostí. 
 Todle neni zrovna fér (a před "to také" nemá bejt čárkaGeeSnake píše:Ale k věci, s prací na prototypech a laborováním, to také nebude až tak horké, když si nepochopil, že..
 )..
).. za čárku máš čárku.
 za čárku máš čárku.pobijte se..Thomeeque píše:Todle neni zrovna fér (a před "to také" nemá bejt čárkaGeeSnake píše:Ale k věci, s prací na prototypech a laborováním, to také nebude až tak horké, když si nepochopil, že..)..

Nicméně tím, co není fér, jsem myslel obsah, nikoliv aféru s čárkou navíc (pokud to tak náhodou vyznělo)..
 Nicméně tím, co není fér, jsem myslel obsah, nikoliv aféru s čárkou navíc (pokud to tak náhodou vyznělo)..Mluvit David myslim bude umět celkem obstojně, takže ani todle už neni fér.GeeSnake píše:Hele, ona obecná inteligence, (definice mojí babičky) přece jen o něčem vypovídá.
Jak by si se cítil u doktora, s pořezanou rukou, který by na Tebe spustil:
"Pán chlap, ty nemuset bát moje práce žití, já žít tak tobře ženemuset uresat ten tvuj ud maly palec tlusty, přižijeme to tak še ani vlaztný šena nic neposnat být jako cyzý, noví".
GeeSnake píše:No jestliže obrábíš, tak jak píšeš...Tet - teď; vyrobyt - vyrobit; kuličkoví - kuličkový; skušenosti - zkušenosti; dyštak - když tak; atd. atd.. Hrozné.
Ale k věci, s prací na prototypech a laborováním, to také nebude až tak horké, když si nepochopil, že pán nechce ty šrouby vyrobit, nýbrž jen a pouze opracovat jejich konce, pro jejich usazení.
Ostatním se omlouvám, ale tohle mi prostě nedalo.
 ...
...