Zdravím.
Poprosil bych o radu:
Stavím teď RepRap Prusa, základní věci jako mechaniku mám hotovou, teď jsem se ale zasekl u Hot End. Používám tento:
http://reprapworld.com/?products_detail ... =1595_1616" onclick="window.open(this.href);return false;
Dodávaný rezistor je pochopitelně menší než otvor kam patří, chci se zeptat jestli s tím máte nějaké zkušenosti, čím mám zbytek té dutiny vyplnit? Potřebuji něco co velice dobře vede teplo ale je to levně k dostání a dalo by se to použít i k připevnění thermistoru 100k který patří do stejné části do malého otvoru na zadní straně.
Můj další dotaz je ohledně elektroniky:
Používám Ramps 1.4 přívod do ní je 12V 5A a 12V 11A, já však nemám heated bed ale pouze extruder (heated bed koupím asi v budoucnu). Musím i přes to přivést požadované napětí a proud na obě přívodní svorky?
Nestačilo by připojit pouze třeba těch 11A?
Jde mi o to že bych si kvůli tomu musel koupit výkonnější zdroj. Vím že se tomu stejně asi nevyhnu ale dokud to nejede nechce se mi do toho investovat další peníze.
Doufám že se tu najde nějaká dobrá duše co mi poradí, případně nasměruje, nevím kam jinam bych se měl obrátit. Díky.