Zase se nám tu někdo hádá...co to je za debilní zvyk tady na foru???(ani se nedivím že ti kteří umí a ví už moc nereagijí) to nejste schopní akceptovat názor druhého ikdyž podle vás je to zcestný? Každý má právo napsat svůj názor a ve slušnosti reagovat i na ten, který se mi nelíbí, a neurážet se navzájem, nebo to už tu budem jako polityci jeden druhýho napadat??? Já taky řežu bez brýlí někdy si je dám a někdy ne a úraz se može stat kdydoli kdekoli jak koli, dáš si rukavice na broušení na ruky, aby sis něublížil? tak ti bruska urve hnátu i srukavicí......myslím že je to hlavně o respektu a selským rozumu a pokud možno předcházet těm krizovým situacím ja ko třeba: řežu jekl v konstrukci a je jasné že mi sevře kotouč a kousnese tak to zašprajcuju a naříznu tak, aby se riziko úplně odstranilo. Nikdy nestojím hlavou proti rotující věci vždy bokem, řežu flexů nad hlavů a mám přímo v cestě flexy když se kousne obličej no to by ho tam dával jenom blbec nebo blondýnka co chce zaplatit plastyku obličeje...všechno je to o přístupu a taky jednou začas vidět videjíčka co se može stat aby si člověk udržel ostražitost a respekt, kolik stolářů je bez prstů? a když se zeptáš kdy tak ve většině případů řekne když sem spěchal, myslel na jiný věci..
Jsou lidi co chytnou do ruky cokoli a do 5 minit mají úraz - těm doporučuju práci kde skládají ručně papírové krabice. a nikdo okolo není.
Bozp hovoří jasně, ale jsou situace kdy musíme přiznat, že bez porušení to nejde a tam se právě uplatní praxe a rozum v hrsti aby se nic nestalo.
Ták a těď mě ukamenujte