kenybz píše: ↑14. 9. 2021, 12:19
trubička byla plná hnusu rez minerály aj něco živého aby to bylo komplet. Pumpička je špekovka od Speck pumpen a je též bronzová.
oběžné kolo již někdo měnil a pro sichr tam dal menší průměr aby to náhodou nenafouklo formu
Je to celkem kvalitní no H-Béčko je trošku jinde a za jiné peníze prostě stojí o nulu víc.
Ty si od fochu? nemáš tam nějaké staré krámy kterých by ses zbavil?
Toto jsme taky odkoupili ještě to vydrží mraky hodin. Musel jsem to rozebrat komplet, protože tam bylo špatné doslova na prach rozpadlé těsnění mezi plastovou nádršťkou a nerez víkem. a za směnu to odpařilo cca 3 litry vody.
No plováček klasika plavající bazmeg s tyčkou a mikrospínač. jednoduché trvalé a spolehlivé řešení. Vzhledem k tomu co v tom plave a usazuje se. by plovák jezdící na tyčce nefungoval dlouho, kapacitní snímač taky ee tlakový taky by obrostl.
Ne, já nejsem od fochu, já jsem akorát teoretik, co všechno vždy hledá na netu.
V tom Pio je použitý Meder, celý z polypropylenu, takže to voda nežere a nemá se tak na něm co chytit - vypadá to sice zakrátko hnusně hnědě, ale funguje to obvykle xx let (pokud do toho nějaký píp nejexxx kladivem, nebo nedorve tu matici M10 nahoře tak až to praskne

a nateče pak do toho voda a uhnije ten drát. Uvnitř je jazýčkový zátav, takže proti mikrospínači, nesrovnatelné.
Pro ilustraci takový futrál, čísla mírně jiný.
https://www.tme.eu/cz/details/ls02-1a66 ... lin/meder/
Pumpička je v starých P překvapivě

Italomyš - ale ne obyčejná, litěná, ale bronzovka
https://www.e-teplo.cz/odstredive-cerpa ... 60-bz.html
origoš s nálepkou (jako ND) je akorát modrá a stojí dvě a i víc

raket.
A když se náhodou vy...., tak odchází akorát ucpávka, a ta je skoro kompatibilní s ...... Š105/120
Výhodou myši je i to, že to má i docela tlak - ne jako ty nový plastikový hračky.
Akorát bohužel praskají pixly vodovýměníku, ten je naštěstí opravitelný (nerez).
Btw - co to je přesně za typ toho Witt na tý fotce a kolik to má MW

(Kw) do tý vody?