Díky. Ano mám i frému ale jinou než je na fotkách z Aukra.
Bohužel, generátor už údajně neměl. Prý to měli jen namašlené jako turistickou atrakci. Jinak to vůbec nefungovalo. Motor evidentně několik let neběžel. Údajně to prý prodávají protože to bylo slabé a teď si z toho vyber. Zato ten někdo kdo jej repasoval to bral sakra poctivě. Až se tomu sám divím. Všechny spoje jsou tmel-papír-tmel. Kyž jsem se zeptal proč se nehýbe páka regulátoru, tak mi bylo sděleno že nikdo neví na co to je a nikdy se to nepoužívalo. Na setrvácích jsou matky na klíč vel. 70mm. Matice umělci dotahovali a posléze povolovali kladivem a sekáčem. Když jsem se zeptal proc jsou ty matky tak zbídačené, bylo mi vysvtleno že jim prý klíčem povolit nešly. Říkám: nešly, nebo jste tak veliký klíč prostě neměli? Pokrčení rameny je výmluvná odpověď.
Přiznám že tak velký klíč nemám taky, není ani v práci. Nicméně mám CNC plazmu a vypálit 6ti hranný segment trubkového klíče je přeci jen detail.
Start je odložen na zítra, protože druhá baterka se musí nabít. Toto už na kliku skutečně není. Motor při protáčení startérem maže tlakem cca 4bar, což je dobré znamení. Asi se bude muset ještě projít předvstřik u obou válců, protože byly sundané obě vstřikovací pumpy.
Přikládám nějaké foto.
to Ben Ash:
ad1) fotografovací aparáty vlastním celkem 3ks, ruské Směna a Kiev a jeden historický s měchem zn. Compur. Můj digitální foťák nelze nazývat foťákem, protože baterka po 3 měsíčním provozu jde do kelu a všechny fotky jsou šíleně tmavé.
ad2) zasahovat do konstrukce homologovaného přívěsu je jak známo nepřípustné a tudíž vyloučeno

nicméně někdy to udělám
A teď mi někdo poraďte, kde vzít trafo 24V na krmení startéru, abych nemusel opečovávat ty dvě vypůjčené baterky.
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.